Szájer József úgy döntött, visszaküldi diplomata-útlevelét.

Szájer visszaadja a diplomata-útlevelét

Ezt a Blikk kérdésére közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium. Azt nem írták, mikor, de válaszuk alapján vélhetően a közeljövőben. Ez azért fontos, mert amíg diplomáciai mentességet élvez, addig nem indulhat ellene büntetőeljárás a kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt – írja a 24.hu.

A volt fideszes képviselő miután lemondott mandátumáról eltűnt a nyilvánosság elől. Mostanra kiürítette irodáját, leadta a kulcsait, az igazolványát és a szavazókártyáját. Szájer József jogosultsága a diplomata-útlevélre képviselői megbízatása végével megszűnt.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Komka Péter

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Jozefina: A perverz pár:
papaigabor.files.wordpress.com/2019/10/2019.10.31.jpg?w=680
Ez a f @ sz felrakhatna még jó pár szemüveget, hogy kikristályosodjon a látása, de lehet, hogy egy obszervatórium kevés lenne. Mint egy bandavezér? Maffiózó? Rablógyilkos? Valami ilyesmi ezzel a külsővel . Talán le kéne venni azt a sötét szemüveget, hogy lásson rendesen! A jogállam a jog érvényesülését jelenti. De ez nálunk nem így van, itt az uram-bátyám, csókosom érvényesül! "Szájer József szerint olyanok beszélnek jogállamról, akiknek fogalmuk sincs, mit jelent." Olyanok. Például az alaptörvény tákoló haza szégyene, Szájer, vagy a labdazsonglőr Varga, a műkedvelő futsalista Szijjártó, a kiöregedett focialista Orbán. Egész Európa kéri rajtuk számon az általuk elsinkófált jogállami normákat. Megint egész Európával mennek szembe, megint hülye mindenki, csak ők a helikopterek. Pedig ők csak az EU és az ország Trabantjai, annak is a 601 Hycomat verziója.
Qqberci
És benevez egy OKJ-s tetőfedő tanfolyamra?...
terlasz
Visszadja, mert elveszik tőle. Mindig csak a megtévesztésen jár az eszük.
karma1
Huuuu, de izgi... Azert remelem, hogy azt a cuki kis lakkbo"r szuszpenzorat megtartja???...:o))))))
nezelodo
Szerencsétlen Józsi azért évtizedeken keresztül eljátszotta a minta narancsos családfő szerepét a feleségével együtt, példát állítva a kereszténnyé vált libsi párt átvert hívei elé. Ezzel együtt gusztustalan lenne olyan hosszú ideig mantrázni ezeket a keresztényi cselekedeteket mint a kifordított öszödi beszéddel tette a hívő keresztény ex KISZ titkárunk, (a közbülső titulusokat mellőzném).
Lám a gyatra ellenzék is megunta az asszonyverő Meggyes, a vakkomondoros, a példamutató püspök családfő, a párt Casanovájának, a négylábú lézeres, és a Borkai Széchenyi Díjas szexfilmjének stb. emlegetését. Remélem Orbán talán tanul ebből, és nem lesz közbeszéd tárgya újra egy szemöldökcsipesz, és megtanul tisztességesen beszélni a rivális pártok hölgy tagjairól, bár amikor pitizve felhívta a biológus kutatót, mégiscsak önmagát adta, és szertefoszlani látszik a jóindulattal megfogalmazott remény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.