Sas József hosszú ideje az otthonában betegeskedett, de így is elérte őt a járvány.

Egyre többen aggódtak Sas József állapotáért, hiszen hiába keresték telefonon, hogy jó egészséget kívánjanak neki, idén nem lehetett vele így sem beszélni. 

A Blikk a születésnapja alkalmából szerette volna köszönteni a sztrókból lábadozó legendás művészt és át szerették volna neki adni az ajándékokat a feleségén keresztül, ám azokat a kertkapuhoz kijövő Zsuzsa asszony nem merte átvenni, arra hivatkozva, hogy félnek a vírustól. Elmondása szerint Sas József nagyon beteg és emiatt kórházban van.

koronavírus miatt van kórházban

– árulta el a lapnak egyik informátora.

Ma 79 éves Sas József. Isten éltesse!

Közzétette: atv.hu – 2018. január 2., kedd

Tavasz óta Sasék teljesen bezárkóztak, hiszen a koronavírus-veszély miatt látogatási tilalom volt otthon érvényben, és csak egy ápoló segített nekik, ennek ellenére a kabarékirály mégis megfertőződött.

Sas József tavalyelőtt újévkor utazott a feleségével Thaiföldre és 10 nappal a hazaindulásuk előtt kapott kétoldali sztrókot. A művész hónapokat töltött kórházakban és rehabilitációs intézetekben, majd amikor az állapota engedte, hazatérhetett, hogy Zsuzsa asszony féltő és gondos ápolása mellett kezdje meg a felépülést.

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(blikk.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
MIután sem a felesége, sem a korház nem cáfolja, valószínűleg igaz lehet, hogy elkapta a kovidot!!! Remélhetőleg jó kezekben van és felépül. Jobbulást kívánok neki és minden kovidos betegnek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
óóóóóó..igen...véletlenül sem az agyi infarktus az oka az állapotának,hanem a covid...hányok már ettől a sok barom hazugságtól!!!
Yoda69
Hogy jutott be a virus, ha teljesen be voltak zarkozva?
Jozefina
MIután sem a felesége, sem a korház nem cáfolja, valószínűleg igaz lehet, hogy elkapta a kovidot!!! Remélhetőleg jó kezekben van és felépül. Jobbulást kívánok neki és minden kovidos betegnek!!!
kakambuki
Ezt meg hogy értsem? Egy mozgásképtelen otthon lábadozó beteg ember elkapta a koronavírust. Hogyan és kitől??
Rockxy
"Koronavírussal vitték kórházba..."
szoval a korona már a mentőt is helyettesíti
Nyírfa
Ápoló segítette az otthonában.

Szegény, jobb sorsra érdemes ember, azt kívánom neki, amit ő kíván magának. Tisztelem a munkásságát, szeretem a művészetét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.