Az államtitkár szerint az unió rossz megállapodást kötött, és azt is késve.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
szaros bunkó a Sorost meg a Gyurcsányt kihagytad! =))
Clavigo
Ezt a faszt...!!! Pötyike seggtörlőkendője...
Eladott Ország
"Egyszer volt, hol nem volt, a Kárpát-medencén innen, Brüsszelen túl élt egy igazi utcai harcos, aki annyira egyenes és őszinte volt, mint a napba lőtt nyílvessző. Ő az, Viktor huszár, admirális és dandártábornok, aki mindig mindenben okosabb másoknál, mindenhez ért, és soha nem vetemedne arra, hogy másokat elhallgattasson. Ez az elmúlt 100 év legtehetségesebb és legnagyszerűbb vezetője, aki ha nem jött volna világra egy Fejér megyei településen, akkor országunk már talán nem is létezne. Áldja is az Urat minden valamire való rajongó, mert ima nélkül már biztos mindannyian a patás Soros rabszolgái lennénk. Ott tartunk a legutóbbi vallomása szerint, hogy megint fürkészeket küldött keletre, meg Olaszországba, mert majd ő kézbe veszi az impotens brüsszeli bürokraták helyett az ügyek intézését. Tulajdonképpen már a Magyar Nemzethy Vakcinagyártó Zrt.-t is megalapította fejben, aminek a vezetője Rogán Bűnöző Antal lesz, és máris nekiállunk a nemzethy oltóanyag tömeges gyártásának. Tulajdonképpen ez a Pfájzer, vagy hogy is hívják, valójában egy magyar cég, mert egy magyar kutató fejlesztette ki a vakcinát, aki a 80-as években elmenekült ebből a csodálatos országból. Tehát röviden: mi mentettük meg a világégéstől a földgolyót. Igaz, hogy nem is olyan régen még két nap alatt beoltotta volna az egész országot a doktorminiszterelnökúr, és ezt tartja is, hiszen van tizenpárezer számítógépes oltópont az országban, de sajnos mivel nincs ennyi vakcina, ezért ezt az ígéretet nem tudjuk számon kérni rajta. Pech."
lampa laz
Ezen nem tudtok megtollasodni, ezért aztán nem is indított fürkésző, portyázó csapatot az elmeroggyant, mint a lélegeztetőgépek beszerzésére. Itt nem lehet milliárdokat ellopni, így most Brüsszel a hibás. Az orosz, kínai vakcina meg rátok rohad, mert azt meg szinte mindenki elutasítja.
kulabombaafityiszre
Sőt brüsszel egy tisztességes oltópontot sem jelölt ki nálunk,igaz ez menczer gyerek sem.
Meg a viktátor sem,csak a pofa nagy.
kereső
@lampa laz: Hogyne akartak volna (szerintem még most sem került le napirendről), nemhiába sündörgött toporzék (okádok) olyan nagyon az orosz és a kinai vakcináért. Meg van arra a terv, hogyan lehet ebből is "jól járni".És ezt erősiti az is, hogy nagyon lassan oltanak- hova szánják a vakcinát, ami az eu-ból jön? A logisztika és minden ami eü. olajszőkénk kezében van. A katonák is - akik kezelik a készletet.
Eladott Ország
@kulabombaafityiszre: ma, 18:13 ☻ Menczer Tamás? Ismerős a neve, ugye. A valahai közszolgálati tévés sportriporter. Ma Szijjártó Péter jobb vagy bal keze, ki tudja. Mindenesetre, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára. A focimeccsekről lovagolt át a diplomáciába. Én hiszek az emberek fejlődésében, de azért ez a Menczer sportosnak is igen gyengécske volt. A londoni olimpián a birkózó Lőrincz Tamást interjúvolta Menczer, egyik kérdését így vezetve fel: „Igen, egész nap jól ment ez a boksz.” A 2014-es brazíliai foci-világbajnokságon is égett – a sportlap olvasói a leggyengébb kommentátornak szavazták meg. Már akkor sem tudta kicsoda, micsoda: teljes meggyőződéssel magyarázta, hogy Laura Chinchilla elnökasszony akkora szurkolója a nemzeti válogatottnak, hogy a meccsek után mezt húz, és kimegy az utcára bulizni a néppel. Chinchilla asszony, akkor már három hónapja nem volt elnök. És ez az ember államtitkárként osztja a kormány eszét, főleg a határon túl, így lett ő Viki-Petya-bébi.
Béla333
Ha több lenne, akkor több állna a sarokban.
Hiszen látható, hogy hiába jön nap mint nap tízezerszám az országba a vakcina, napi szinten sokkal-sokkal kevesebb a beadott védőoltás.
Egyébként meg láthatjuk, hogy hová vezet a maffia spájzolása a 300 milliárdért megvett vagy 16 ezer lélegeztető gép, amit azóta is valami titkos helyen tárolnak.
Ezek azt szeretnék, ha mindjárt az ellopható pénzeket küldenék...
Gazella
Anyád valagát!! Már a vakcinákkal is üzleteltek!
kereső
@lampa laz: Ezekből a dögkeselyűkből én is mindent kinézek.Ezek már nem is dögök, hanem dögkeselyúk, akik emberek halálát is dicsőséges győzelemként adják el, akik emberi életeket váltanak pénzre. Miért is halad ilyen lassan az oltás???
lampa laz
@kereső: Tényleg van közös vonás a dögkeselyűk és ezek között, mert az előbbi nyomtalanul eltünteti a dögöt, mert még a DNS-ét is megemészti. Ezek tolvajok is kb ilyen nyomtalanúl tüntetik el a mi pénzünket.
Dagadt görény nem merte felvállalni a felelősséget a vakcina beszerzésére, (persze nem orosz+kínaira gondolok) pedig megtehette volna, de mint tudjuk csak a pofája nagy. Mennyivel egyszerűbb most minden agyatlan mamelukkal nyomatni a betanult szöveget Brüsszel ellen. Addig nem figyelnek az emberek arra, h nem csinálnak semmit. Teljes káosz és fejetlenség ami itt van az oltással kapcsolatban. A lényeg, h rogánnál regisztráljanak az agybajosok.
csipetke
...és ez a seggfej halott arról,hogy az egész világ oltóanyagot akar venni?És annak bizony van egy előállítási ideje.
Ilyenkor hol vannak a fürkészek,és a portyázók,akik olyan ügyesen bevásároltak lélegeztetőgépből sokszoros áron,és ötször annyit,mint kellett volna?Most hajtsanak fel oltóanyagot,persze nem a ruszkit,azt meghagyjuk orbánnak,hiszen azt mondta,hogy az jó
csak úgy....
csak le ne szokjanak sorosról meg a migráncsokról egy jó kis brüsszelezés után! :)
lampa laz
@kereső: bssza+, vagy adassa be népes családjának meg az idióta táborának. Már most látszik, h mekkora az elutasítottsága van ennek a vakcinának, akkor ne akarja ráerőltetni az emberekre. Bár tudjuk, h putyin lekötelezettje, így aztán be is fog vásárolni belőle rendesen.
Ludmilla
talán a fürkészeket és a portyázókat időben kellett volna riasztani a vakcináért.. talán a dagadt focistának sem Brüsszellel kellett volna szórakozni,hanem a teljhatalom birtokában tisztességes döntéseket hozni... gazemberek
karma1
Es hol van az az oltasi terv, amit meg tavaly nyaron kert Brusszel minden tagallamatol, amiben minden orszag tudatta, hogy milyen korulmenyek kozott kb. hany embert tudnanak beoltani?
Mert nyunyoka neni kozolte, hogy van am terv, de az olyan titkos, hogy meg az EU-nak sem aruljak el, hogy mi az?
Maradt a tokeletes megoldas: hibaztatni a sajat hibankert Brusszelt, a Joistent, Sorost, migrancsokat, es a "kampos fuszalakat" (Moldova Gyorgy) - mert mindenki a magyarokat "bancsa", de majd jon am a mindentjobbantudominielnok, es jol odabaszik ennek a kerdezoskodo Brusszelnek!
karma1
@Ludmilla: Egyetlen majmot se kellett volna sehova se kuldeni, - egyszeruen csak meg kellett volna felelni az unios kerdesekre, es akkor ugyanazt kaphatnank, mint a tobbi 26 orszag!
orban az az idiota hadvezer, aki legszivesebben sarban hasaltatna a katonait akkor is, ha azoknak a sivatagban kellene harcolniuk, csak hogy minel nehezebb legyen a sorsuk.
karma1
orban basi, HOL VAN AZ OLTASI TERV, AMIT TAVALY JUNIUSBAN KERT BRUSSZEL, MINDEN EGYES TAGALLAMATOL???
Nyunyoka neni azt mondta, hogy az olyan titkos, hogy csak na, nehogy megzavarja az emberek fejit...
Mi van, nyunyoka? ELO A TERVVEL, MIELOBB ODAADNI BRUSSZELNEK, hogy tudjanak a magyarokkal is szamolni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.