Ritkítja a kukákat a főváros, ezzel kezdte a spórolást az iparűzési adó csökkentése után.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A mi városunkban amióta átvette Orbán sleppje a szemétszállítást, ritkábban szállítják el a szemetet. Minden hétfő reggelre két kukányi anyag van egy kukában és a környékén. Az előző cég a kuka melletti szemetet is összeszedte, ezek pedig otthagyják. De nem lepődök meg, a Fidesz kommunikáció nem bírja megállni, hogy minden napra ne mondjon valami marhaságot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Tessen mondani, Karácsony csökkentette sok milliárddal a főváros költségvetését, vagy Orbán így áll bosszút a "bűnös város" lakosain???
Mert a fene nagy "szolidaritásban" a kedvenc fideszes önkormányzatok milliárdos nagyságrendű szabad felhasználású "támogatást" kaptak karácsonyi ajándékul!
namihami
@Szeparepa2: Soros, Soros. Ki ne hagyd, kell egy határontúli kapcsolat is a nemzetközi libsi-komcsi vonal idekapcsolhatósága miatt!
Egyébiránt, a Prosti Tv vagy a Hír Tv fog még szemtanút is találni, aki látta a balibsi ellenzéket (Karácson vezetésével) éjszakánként az utcákon elszórni a jobboldal által már összegyűjtött szemetet
Sámannus
Csak és kizárólag a ragacsos kezű szemét fidesz lehet az oka.
Nyírfa
A szemét már ellepte, nemcsak a fővárost, hanem az egész országot, és viszi a szél a környező országokba is. Fertőz, beszennyez mindent, amivel érintkezik, megbetegít, eltorzít. Igen, neve is van: fidesz.
Jó nagy kuka kell majd hozzájuk.
solidedge
A mi városunkban amióta átvette Orbán sleppje a szemétszállítást, ritkábban szállítják el a szemetet. Minden hétfő reggelre két kukányi anyag van egy kukában és a környékén. Az előző cég a kuka melletti szemetet is összeszedte, ezek pedig otthagyják. De nem lepődök meg, a Fidesz kommunikáció nem bírja megállni, hogy minden napra ne mondjon valami marhaságot.
vitriol
Mivel a budapestiek messze nem olyan idióták, mint a fideszcsicskák, ezért mind a 2 millióan tisztában vannak vele, hogy K.G. mindent megtesz szeretett fővárosáért amit csak tud. Viszont bármi rossz történik Budapesten, az egyértelműen orbán műve! - és ezt nem csupán országon belül, de Európában, sőt Amerikában is tudni fogják! Ezért a fidesz reklámozza nyugodtan a mocsokságokat, orbán majd meghálálja nekik!
verőce21
Éppen a napokban nézelődtem, kevés is a kuka a városban! Főleg a gyalogátkelőknél kellene többet kihelyezni, mert amíg ott várakoznak, legtöbben eldobnak ott valamilyen csokipapírt, vagy szemetet.
Legtöbbször nem is gondatlanságból, hanem egyszerűen nincs szemetes a közelben...!
simmering73
Tíz éve lep be minket folyamatosan a szemét.
gina
A nagy szemét már régen ellepte és nem csak Budapestet hanem az egész országot és a neve OV
nezelodo
Pedig úgy tűnt a főváros is megtisztul a z önkormányzati választás után. Sebaj, most ugyan nehéz lesz az ellenzéki vezetésű településeknek, de a főváros és a nagyobb városok szavazói, nem "Bivalybasznádi", és nem templomban Orbánért imádkozó nyuggerek. Sok sikert Orbánnak a bosszúálláshoz, és a szavazói átállításához, a rivális oldalra.
Gazella
Nagy szeméthalmaz maga a nagy narancs!
Málna
Épp ma szembesültem vele, hogy tényleg eltűntek a kukák. Nem értem, hogy gondolja ezt Karácsony.
Nessy
@Málna: Ahogy nagyon sok településen, mióta a szemét díjból el kell tartani egy nagy vízfejet, amelyik végre már legalább számlázni megtanult, aztán benyeli a befizetett szemétpénzt, és kinek, kinek a csillagok konstellációja alapján ad vissza valamennyit!
Málna
@Nessy: Oldják meg a polgármesterek. Őket meg ezért fizetjük. Unalmas már mindig ez a másra mutogatás.
Nessy
@Málna: Ennyire nem lehetsz elvakult! Ha létrehoz a kormány egy népnemzeti Kuka Holdingot, ott mit oldjanak meg a polgármesterek? Ha már a fizetésről van szó, ezt a vízfejet a többivel együtt miért is fizetjük?
kissé felnőttem
nagyszájuak régi a mondás, gazdátok nem tanitotta? PÉNZ nélkül a cigány sem huzza vagy tulélitek a mocskot vagy beálltok elhordani ne csak a pénzt lessétek. megunták ám az emberek vagy lehet csomagolni vidéken sok a szalmakazal lehet takarónak is használni régi módszer csak ott már nem ajánlott lopni mer van kéznél bunkó meg karó is. ezt a bogyos gyümölcsöt meg ugysem lehet meggyözni majd a medve lerázza vak is buzgó is majd lefonnyad a téltől
Jozefina
A legtöbb szemét a fidesz-kdnp!!! Őket kell "kukába" rakni 2022-ben. Egycsapásra minden megváltozhat!!!
kissé felnőttem
akinek követelése elvárása van az adjon pénzt !! erre orbánnál van ujabban a kassza kulcs de tornacsarnokból meg stadionból él meg olimpiából ugylátszik, ott lázadozzatok.
Málna
@Nessy: Azt oldja meg, hogy legyen hova tenni a szemetünket. Nem érdekel a háttér és mint írtam, a másra mutogatás sem.
Nessy
@Málna: Tudod, anno háború alatt, mikor már sokszor csak gondoltunk evésre, volt egy demens szomszédunk a pincébe. Az mondta a feleségének: Macám, pénz nincs, vásároljon duplán!
Kookas
annak a szemétnek fidess-kdmp a neve!!!
silber13
@Nessy: de, ennyire elvakult, sőt még roszabb is lesz ! Kiváncsi lszek, mikor kar ez málna a gyermekélelmezést elvonni, vagy csökkenteni olyan Fidesz módon.
Málna
@Nessy: Itt viszont van pénz, csak jól kell elosztani.
Qqberci
@Málna: Stadion, stadion, stadion, térkő...
kissé felnőttem
@Málna: majd megtapasztalja az igéret és a valóság földjét addig seggre fel nyalni hajrá rólam meg le lehet pattanni nem fogok változni max elfeledem az irodalmit akkor alpárian, ha úgy kegyednek szebb - jobb??? ahhoz nem lesz google forditó sem tolmács ponyemaj. szasa tüskevicsa da ?
Nessy
@silber13: Igazad van. Néha reménykedek benne, hogy legalább a tényeket elismeri,vagy a számokat, de reménytelen.
sokanvagyunk
"Közösségi oldalán – egy keddi bejegyzésben – a párt úgy fogalmazott..." - ha már fogalmazni is tud, miért is nem nagy betűvel kezdődik a szerző neve? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.