Hiába lennének kiemelkedően hasznosak, valahogy pont azokra a fejlesztésekre nincs állami forrás, amelyeket a fővárosi önkormányzat valósítana meg.------------A következő tíz évre előirányzott fejlesztési források alapján könnyen lehet, hogy 2030-ra Budapesten és körülötte olyan elővárosi vasúti hálózat lesz, amit még a világ leggazdagabb országai is megirigyelnek. Hamarosan már csak új motorvonatok és főként új HÉV-szerelvények járnak majd, a fővárosba vezető 15 vasút- és HÉV-vonal közül 11-et szinte teljes egészében felújíthatnak, illetve a fővárosi vasútvonalak java része is újjáépül.---------Már csak egyetlen probléma lesz: amikor a vonatokról a fővárosban át kell szállni a helyi közlekedési eszközökre. Budapest jó eséllyel Európa-bajnok az átlagosan 13,6 éves buszokkal, 18 éves trolikkal, 35 éves villamosokkal. A metróhálózat is az egyik legrövidebb Európa nagyvárosai között, fejlődés pedig a 2020-as években nem lesz, jó, ha a járművek nem fognak tovább öregedni. ------------Az...

Forrás: g7.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Álmodik a nyomor, hasonlóan a centrumkórházakhoz, amelyeknek papíron csak a makettjük létezik!
Nessy
@tudode: De most egy nap alatt csináltak, többet is! Egyszer már megbukott ez a projekt. Érdekes mód ellenzékben a fidesz sem helyeselte,most viszont vita, ellenvetés nélkül, egy éjszakai Magyar Közlönyben közölte, hogy két nap múlva hatályba lép az összevonás!
tudode
@Nessy: .
Csak azért, hogy vegyék tudomásul ki az úr a háznál. Olyan szegény még nem volt, hogy ígérni nem tudjon, min pl.
.
----Új aranykort ígér a kormány – persze uniós pénzből
nepszava.hu/3104996_uj-aranykort-iger-a-kormany--persze-unios-penzbol
.
Figyelemreméltó a kormány négy éves prognózisa, nem számolva az esetleges narancsuktával!
Aki Én
@tudode: ... de már milliárdok mentek el rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.