Mióta Deutsch Tamás szilenciumra ítéltetett munkahelyén, az Európai Unióban, egyre gyakrabban nyilvánul meg itthon. Ezzel nincs egyedül, hiszen kollégái is egyre aktívabbak az európai politikai színtér helyett a hazai pályán. Így érdekessé vált, az ő munkájuk megítélése is. Ennek jártunk utána friss kutatásában a Publicus Intézet.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Itthonról száműzték a már leamortizált, a vezérnek kényelmetlenné vált egykori liberálisokat, és most visszahonosítják őket, mint konzervatív keresztényeket.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vitriol
Ez még mindig EP képviselő? Kisebb lenne a szája, ha már kidobták volna, ahogy azt kiharcolta magának!
csak úgy....
érdekes fidesz logika,szájer mert buzeráns röpült, a kokxi tomit mmeg ajnározzák,pedig van némi értelem béli különbség a kettö között...
Sámannus
Ha narkós Józsi maga is szervezett unga-bungát akkor minyimum Tompikának is lehetett köze annál is inkább mert ő ugye soha nem fogyasztott szert ahogyan a bíróság is kijelentette, eleget.
kokopelli
...a leszakadó jobban illene rá?...vagy ahhoz egy kicsit várni még? (;-))
adrenalink
@Szeparepa2: Már megint rádjött a bolondóra? Nem veszed észre, hogy mennyire unalmas vagy?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.