Mélyen együttérzek Krekó Péterrel, pontosan ismerem mindazt, amit most átél, mivel én is hasonlóan aljas és hazug lejárató kampány célszemélye voltam 2001-ben. (Úristen 20 éve! És az eszközök azóta csak romlottak)

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@ómió: @Shikari: Ti fogyatékosak vagytok, és nem értitek a kijelentéseket, vagy aljas, hazudozó propagandisták?
Esetleg mindkettő???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Orbán, Krekó Péter szavaira azt reagálta, hogy a gonoszságnak nincsen határa. Ugyan maga sem tudja, hogy a gonoszságot miből szűrte le, hacsak nem a személye elleni támadásként megélt , a valósággal való szembesítéséből, de: úgy vagyok én Orbán drámai hangú felütésével, hogy, ha valaki belülről ismeri, és napi szinten gyakorolja a gonoszság minden árnyalatát, az ő, Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke. Míg a gonoszsága határtalan, addig a regnálása belátható időn belül véget ér.
ómió
@Aki Én:Már megint a tetves bolsiságod, meg a velejáró aljas hazudozás másrahazudása, bolsi fajgörény!? Más nincs? Vagy, persze, te csak "adod, mi lényeged"! És mondd csak, az elmeosztályon, ahol vagy, ezt hagyják!?
Aki Én
@ómió: ...nehéz elképzelni, hogy te mitől lettél ekkora balfasz. Sokszor bántottak életedben? Családon belüli erőszak áldozata vagy? Nem mered felvállalni másságod, ez frusztrál? A bátyád az apád? A munkásőrség megszűnésébe bolondultál bele? Télen kilóg a lábad az ólból?
Hogy lehet valaki ennyire egysíkú, ostoba, bolsi fajankó?
ómió
@Aki Én: Még mindig a degeneró bolsi tetvességed állandó másrahazudási szindrómája gyötör, bolsi tetüfi!? És már 89. óta? Az ápolóid meg tehetetlenek? Kérd a soron kívüli szedálásodat!
Aki Én
@ómió: Sehol egy idézőjel bolsi csicska? Már nem vagy önmagad. ...sem
...nehéz elképzelni, hogy te mitől lettél ekkora balfasz. Sokszor bántottak életedben? Családon belüli erőszak áldozata vagy? Nem mered felvállalni másságod, ez frusztrál? A bátyád az apád? A munkásőrség megszűnésébe bolondultál bele? Télen kilóg a lábad az ólból?
Hogy lehet valaki ennyire egysíkú, ostoba, bolsi fajankó?
ómió
@Aki Én: Még mindig a degeneró bolsi tetvességed másrahazudási szindrómája gyötör, bolsiék elmebetege!? Ne kínlódj már! Kérjél magadnak soron kívüli szedálást!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.