Azt már tudjuk, hogy Orbán Viktor tervezi, hogy beoltatja magát, de nem akat tolakodni, majd, ha rákerül a sor. Közismerten szerény, visszahúzódó tipus Ő, akinek semmi nem fontosabb, mint népe java. A szó szoros és átvitt értelmében is. Arról is szólt a fáma, hogy Gyurcsány, Karácsony és Fekete-Győr is oltatni tevezi magát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
aki ezt a dumát beveszi azaz elhiszi az kb óvodás középső csoportos. Amúgy meg mindenkinek magánügye. Agitátor a fél ország ide is oda is. mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.
Ugyanakkor ha a 7-ik 16- ik virus mutáció lesöpri a föld lakosságának 90 % át akkor már sirni magyarázkodni Késő lesz
Őntudattal nincs gond a gondolkodásmóddal, az ésszel annál inkább.
Jozefina
Szerintem látszik rajta!!! Vagy nem??
Nyírfa
Számomra a Covidnak atlantiszi felhangja van. Persze, legyen oltás, megbízható, de, ha ennek birtokában minden marad a régiben, akkor nincs az az oltakozás - milyen erőltetett, régieskedő szótákolmány -, ami megvédhetni az emberiséget.
Orbánról minden sunyiságot el tudok képzelni, azt is, hogy, féltve az életét már beoltatta magát, de azt is, hogy, féltve az életét, először megvárja, hányan maradnak meg, s átalakulnak-e krokodillá, Putyinnak kinő-e a cicije. Ilyen ez az Orbán, de Cecília majd megnyugtatja egy nyunyókával, és akkor helyre billen a világrend.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.