Ritkábban járnak már fodrászhoz a nők Magyarországon, a koronavírus-járvány márciusi kitörése óta. Már 35 százalékkal csökkent a havonta több alkalommal fodrászhoz járók száma. Ezzel egyidőben 20 százalékkal többen járnak havi rendszerességgel fodrászhoz. A legtöbben, azaz az összes megkérdezett 37 százaléka továbbra is 2-3 havonta jár fodrászhoz, azonban az arányuk mostanra 6 százalékkal csökkent a koronavírus hatására.

Forrás: titkolthirek.hu
Feltöltő: Nem Titkolt Hírek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és ennek mi köze a covidhoz? ennek az emberi hülyeséghez van köze
Nem Titkolt Hírek
@Csizmás Kond: a kép a kozmetikusokról szóló cikkhez illik, de nagyon. Mindenesetre köszönjük! :D

@Pálinkás Pál: még az is lehet, hogy a fodrászokról szól ez a rész "az arányuk mostanra 6 százalékkal csökkent a koronavírus hatására", és így már érthető a kevesebb fodrászhoz járás ;-)
Nessy
@Pálinkás Pál: Tavasszal zárva voltak, azért volt "karantén frizuránk". Most a környékünkön három üzlet is bedobta a törölközőt. Akinek nincs munkája, vagy csökkent a bére akár neki, akár a család más tagjának, az most nem fodrászra költ. A jelenlegi inflációs élelmiszer árak mellett erre már nem telik. És hogy ez "kinek a hülyesége", vagy felelőtlen járványhelyzet kezelése, arról ne nyissunk vita fórumot.
szaboria1
A nyugdíjasok is már alig járnak fodrászhoz az árak itt is az egekbe szöktek. Egy sima hajvágás 2000.-ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.