Január elsejével Portugália átvette az Európai Unió (EU) soros elnökségét, írta közösségi oldalán Szijjártó Péter, majd így folytatta: nem egyszerű időszakban, mivel a közös európai vakcinabeszerzés egyelőre nem váltja be a hozzá fűzött reményeket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
beszél egy olyan ország minisztere, ahol oltási terv se volt - sokáig !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Drága külügyérünk! Nem volt elég a "lélegeztetőgép" biznisz? Vagy már elfogyott a lóvé? Megmondták, lehet bótolni, de saját pénzből , és minden nemű anyagi, kártérítési, egyéb felelősséget a kormánynak kell viselni!
namihami
Miért kell a magyar államvezetés tagjainak nap mint nap valamivel bizonyítania, hogy a kormányban és körülötte levő réteg csak és kizárólag hülyékből áll? Miért nem hiszik el, hogy ezzel a ténnyel a világ, már közepes értelmi képességekkel bíró rétege is tökéletesen tisztában van.
Maradtak a hazai szimpatizánsok és a kinti lefizetett határontúli mélyzsebeseink. Azoknak pedig úgyis hiába.
Gauntlet
beszél egy olyan ország minisztere, ahol oltási terv se volt - sokáig !
kissé felnőttem
te kis szarkeverő normális vagy ?a focit is ugatod a tőbbit ne mocskold mert a végén koldus leszel
Sámannus
Nem akarja kibökni, hogy a potyázó potyázók szorongatják, mert az uniós gyógyszerrel nem tudnak bicnicelni, mert azt mind be is kell adni ám a magyar embereknek.Ha maradna ebből mert az orosz vakcinát adnák be itt akkor putyinéknak maradna a Pfizerből akkor viszont ők árulnák a hazával együtt.
Moslékul bassza a csőrüket, hogy nekik a seggükön kell ülni.
csipetke
Már megint ugrál szíjjártó. Ezért is utálják a fideszt,Európában, és szerte a világban. Egy olyan tagja sincs,aki normális hangnemben normális párbeszédet folytasson. Nem állnak szóba az ellenzékkel,nem hallgatnak meg senkit,aki nem ért velük egyet,az ellenség. Ráadásul lekezelőek,arrogánsak,pökhendiek.Úgy tesznek,mintha nélkülük megállna a világ.Pedig ha eltakarodnának végre az életünkből, szebb lenne a világ
csipetke
@Gauntlet: 17:20 Mé'?Most van?Amit oltási tervnek hívnak,az egy rakás izééé.Ugyanolyan fejetlenség van,mint eddig
Sámannus
@csipetke: Most olvasom, hogy mégiscsak alkalmasak a háziorvosi rendelők oltásra. Na mondom ha nem akarják a tömeggyilkosság vádját felvállalni, akkor aki eddig oltott most is az fog. Nincs mese az embereket biztatni kell és dicsérni azokat akik elmennek. Felejtsük el hamar ezt a vírust mint a pestist, és kanyarót. Tudjuk, hogy ezeket az emberek el is felejtik, és észre sem veszik, hogy itt volt valami probléma.
Clavigo
@Shikari: Szebb lenne a világ Nélküled,,Büdös Bocskor..!! Jelentkeztél önkéntesnek,,az orosz vakcinára,Csokisnyelvű??? Vagy te is kivárod az oltással a sorodat,,mint a Legbátrabb Sutyerák,,a kolostarban ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.