Bár az egészségügyi dolgozókat és az idősotthonok lakóit már elkezdték beoltani, a koronavírus elleni védőoltásokkal kapcsolatban minden hír arról szól, hogy nagy a fejetlenség. Ami még ennél is nagyobb baj, hogy nagy az oltással kapcsolatos bizalmatlanság egy olyan országban, ahol ez korábban sosem létezett. Az oka az, hogy a kormány csak a katonai kormányzás logikáját érti, a civil kormányzásét nem, és ez az oltások kapcsán a beoltott emberek alacsony számában világosan látszódni fog, ahogy az is, hogy az mennyire ellentétes a polgárok érdekeivel. A magyar kormány pedig nem hozza nyilvánosságra azt az oltási és logisztikai tervet, ami a bizalomteremtés szempontjából a legeslegfontosabb dolog lenne. Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt egészségügyi szakértője szerint azért, mert nincs.

(Forrás: hirklikk.hu, sgl által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Nem igaz!
A vírus a birkózó szőnyeg szélén van, két vállon!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@sgl: Miután pár napja nagy harsona szóval bejelentették, hogy 5000 háziorvosi rendelőben is fognak oltani, most utólag megkérdezték a háziorvosokat, alkalmas e a kijelölt rendelőjük a feladatra! Válasz határidő: négy órán belül. Erre az ember már nem tud mit mondani! Igaza van Lantos Gabriellának, és ő finoman fogalmazott.
Nessy
@Aki Én: Lojális fideszes. Ha a kormány azt mondja, hogy rajtuk kívül mindenki hibás, és hülye, akkor neki ez az "igazság"!
Nyírfa
Ne izéljetek má'! Az első egy-két hónap döcög. Megmondta. Majd utána repülünk mint a nehéz kő. Csak semmi izgalom, fő a bizalom, ezt meg az Áder mondta. Igaz, az is elhangzott már , hogy ne a mondókákra figyeljünk. Hát akkor most mire?
sgl
Zacher Gábor súlyos hibának érzi a megfelelő tájékoztatás elmaradását a vakcinázás kérdésében.
Az ismert orvossal Bihari Ádám beszélgetett a járványról, annak kezeléséről és a szakma életét teljesen megváltoztató egészségügyi törvényről.
Jozefina
A cím felsorolásból hiányzik a kormányzati felelőtlenség!!! Igaz fel sem lehetne sorolni a sok-sok fejetlenséget!!!
Nessy
@Jozefina: Miután nem a fejüket használják sok esetben gondolkodásra, fel sem tűnik nekik a "fejetlenség".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok