Autómentes lesz az új Városliget, meghosszabbítják a 3-as villamost, jobb lesz a közúti kapcsolat Zugló és Angyalföld között.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Na ez egy valóban frappáns és releváns cím

bár az igazat megvallva sem a portál, sem pedig az elkövető Dávidka & Bazsó főváros-rontó duó nem egészen így gondolta

A megújult index.hu „Fürjes Balázs lerántotta a leplet, így alakul át Budapest közlekedése” címmel, számol be a Miniszterelnökség Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkára valamint a BFK vezérigazgatója által a derék MTI-nek adott coming-outjáról.
Ráadásul a kö9zleméyn egyik kulcsmondata is így kezdődik: „A kormány célja világos”!
Nos a dolog azon része egyértelmű és világos, hogy miközben nap mint nap újabb és újabb durva támadásokat indítanak a főváros ellen, széles spektrumban alkalmazva a pénzügyi atrocitásokat és hazug mocskolódásokat. Az azonban már nem annyira, hogy ennek a propaganda kampánynak – ja azt valahogy kifelejtették, hogy ilyenekről álmodozni is csak akkor érdemes, ha nem teszik ki szűrünket az EU-ból – a parasztvakításon túl mi lehet a célja. Egy újabb 2-es metró Gödölőre agyrém, vagy esetleg egy újabb fonódóskodó buli a NER-társaknak?
lemming
És fűtött járdák is lesznek Budapesten, meg időjárást szabályzó műholdak, meg légi taxi, a fák pedig az égig nőnek a Városligetben.
Mindez 2030- ra biztosan, de legkésőbb addig, ameddig Orbán hatalomban akar maradni. 2050? 2060? Vagy még tovább?

Grattis, Orbán! telex.hu/kulfold/2020/11/15/civil-rights-defenders-orban-viktor-svedorszag-kampany
vitriol
Megjött a hó és a Mikulás Budapestre. Legalábbis fürjes balázs úgy önti rá "ajándékait" a fővárosra, mintha köszönet és elismerés járna neki, aztán nemsokára foglalkozik majd azzal is, hogy mennyi pénze van a főpolg.mesteri Hivatalnak és mennyit vállaljon át a fejlesztésekből K.G. Imád mások zsebébe turkálni, felhatalmazta rá a főnöke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.