Fiatalember még, aki nemrég ugrott fejest a politikába, sem az alulról építkező valós politikai teljesítményt, sem az ellenzéki lét sokat tanító időszakát nem ismeri. Majd fogja. Viszont jelenlegi állami vezetőként jóval több a felelőssége annál, minthogy szó nélkül hagyja az ember az állításait, mi több: direkt hazugságait és csúsztatásait. Ezek egy sportriportertől talán még elmennek, de egy állami tisztviselőtől már biztosan nem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez egy meglehetősen undorító, hazudozó kis patkány a többi között, de mint látjuk fejlődőképes!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Érthető, hiszen a TÚLteljesítés kényszere pártfeladat. Ott áll mögötte a következő sor. Ha nem teszi, akkor azok fognak átlépni a feje felett. Nincs ebben hit vagy meggyőződés, nem több ez, mint jól felfogott érdeke a havonként érkező átutalás megszolgálásának.
A pénz nagy úr, az emberi tisztesség könnyen sarokba állítódik általa.
kissé felnőttem
még azért a szerencse nem az ilyen agyoniskolázatlanok alapján itélnek meg egy országot.Erről azért a viktor tehet mert ilyen kalapokkal nem kéne kiállni a világ porondjára. Diplomata, diplomácia , régen fogalom volt a magyaroknál.visszagondolva csak 1960- tól voltak még ma meg focibohozat ez is jahtozva helikopterezve ha kell ha nem tekintély villogtatásra. meg a vezérük az élen.
Józsipapa
takony gyerek ez a szarházi...
igazi fideSS -es csicska seggnyaló...
már az egész megjenése undorító...
sportriporternek is szar volt...
Józsipapa
ez a kis pöcs simán veri a schanda - dörmögődömötör-orbánbalázs tiumvirátust !!!
szardarabok egytől-egyig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.