Fiatalember még, aki nemrég ugrott fejest a politikába, sem az alulról építkező valós politikai teljesítményt, sem az ellenzéki lét sokat tanító időszakát nem ismeri. Majd fogja. Viszont jelenlegi állami vezetőként jóval több a felelőssége annál, minthogy szó nélkül hagyja az ember az állításait, mi több: direkt hazugságait és csúsztatásait. Ezek egy sportriportertől talán még elmennek, de egy állami tisztviselőtől már biztosan nem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ez egy meglehetősen undorító, hazudozó kis patkány a többi között, de mint látjuk fejlődőképes!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
Ez egy meglehetősen undorító, hazudozó kis patkány a többi között, de mint látjuk fejlődőképes!!!
Sámannus
Jó van kispofám leülhetsz. most nem kell apucinak pitizni. Ha nagy leszel mehetsz te is Brüsszelbe kapsz egy saját ereszt.
Pálinkás Pál
szar dolga lesz a sitten...olyan köcsög arcú...
nezelodo
Nagy a verseny a párton belül, megannyi kis piti Háry János egymást licitálja túl, amig nem járnak úgy mint a király aki azt mondta, neki senki nem tud olyant mondani amit nem hinne el. Aztán egy akadt aki tudott..
Aki Én
Az összes ilyen. Ezt épeszű, becsületes, korrekt ember el sem vállalná egy ilyen közegben. Mitől lenne ez más, mint a többi hazaáruló?
namihami
Érthető, hiszen a TÚLteljesítés kényszere pártfeladat. Ott áll mögötte a következő sor. Ha nem teszi, akkor azok fognak átlépni a feje felett. Nincs ebben hit vagy meggyőződés, nem több ez, mint jól felfogott érdeke a havonként érkező átutalás megszolgálásának.
A pénz nagy úr, az emberi tisztesség könnyen sarokba állítódik általa.
kissé felnőttem
még azért a szerencse nem az ilyen agyoniskolázatlanok alapján itélnek meg egy országot.Erről azért a viktor tehet mert ilyen kalapokkal nem kéne kiállni a világ porondjára. Diplomata, diplomácia , régen fogalom volt a magyaroknál.visszagondolva csak 1960- tól voltak még ma meg focibohozat ez is jahtozva helikopterezve ha kell ha nem tekintély villogtatásra. meg a vezérük az élen.
Józsipapa
takony gyerek ez a szarházi...
igazi fideSS -es csicska seggnyaló...
már az egész megjenése undorító...
sportriporternek is szar volt...
Józsipapa
ez a kis pöcs simán veri a schanda - dörmögődömötör-orbánbalázs tiumvirátust !!!
szardarabok egytől-egyig...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.