Kifejezetten méltatlan, hogy Hadházy Ákos "halottkampányt" folytat – nyilatkozta a közmédiának pénteken Pest megye kormánymegbízottja.

Kiakadt a kormánymegbízott Hadházy Ákos halottasházi videója miatt

Tarnai Richárd a független országgyűlési képviselő azon állítására, illetve az interneten közzétett videójára reagált, amely szerint kegyeletsértő módon tartják a koronavírus-járvány áldozatait a szentendrei halottasházban.

A kormánymegbízott szerint a videón szereplő elhunytak között

egy "Covidos" sem volt, illetve a kegyeleti jogokért éppen az az önkormányzat felelős, amelynek vezetése egy politikai oldalon áll Hadházyval.

Hozzátette: a szokásos Hadházy-féle hazugságot láthattuk és hallhattuk.

Tarnai Richárd elmondta: a temetőkről és a temetkezésről szóló jogszabály szerint a temető tulajdonosának, ez esetben a szentendrei polgármesternek és önkormányzatnak a feladata a temető kegyeleti rendjének biztosítása.

Hozzáfűzte, a szentendrei járási hivatal vezetője még december 16-án, a hosszú ünnepi szünetre tekintettel felhívta a polgármesterek figyelmét, hogy külön figyeljenek a temetőkről szóló jogszabályok betartására.

Ilyenkor az önkormányzat a felelős

Tarnai Richárd közölte: amint értesült a történtekről, vizsgálatot rendelt el, és már most lehet látni, hogy több szabálytalanság történt. Ugyanakkor ízléstelennek tartja, hogy Hadházy Ákos "halottkampánnyal" próbál politikai haszonra szert tenni. Ráadásul "mellé is lőtt", mert a "sajátjai" háza táján találta a hibát, miközben az állítások arra vonatkoztak, hogy a kormány kezeli rosszul a válságot – fogalmazott.

Arról is szólt, hogy a kormányhivatal folytatja az oltások beadásának és a tesztelésnek a koordinálását.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szép új világ
Nem kell már sok, hogy vissza jussunk az 50-es évekhez. Ugye ismerős mikor nem probléma, a baj ellen küzdöttek teljes erőből, hanem az ellen aki erre felhívta a figyelmet.
lemming
Kósa Lajos legismertebb sziporkája:
"Inkább az áruk, a szolgáltatások adóztatását, jövedék esetében, fémkupak esetében, amelyek termékdíjként jelentkeznek, és azok ilyen környezetvédelmi szempont, hogy a fémkupakoknak az ügyében fellépve próbáljuk meg ezt a szemléletet csökkenteni, tehát egy sor olyan adóintézkedést fogadtunk el, amelyik alapvetően nem érinti az emberek mindennapi életét." /Index, 2014.11.20. 14:06/

Persze erre volt esze:
"Kósa Lajos volt debreceni polgármester és jelenlegi Fidesz-alelnök rápihen egy kicsit a jövő évi költségvetési vita miatti fejfájására: a titkárnőjével(!?), Halász János államtitkárral, valamint Halász fiával Dubajból Új-Zélandra utaztak ...

A politikus a Bors szerint nem bontotta ki az igazság minden részletét: valódi úti céljuk ugyanis a Dubajtól 18 ezer kilométerre fekvő Új-Zéland, pontosabban a Rolling Stones aucklandi koncertje volt. ...

alighanem ez a világ legdrágább koncertélménye, ugyanis Budapestről Aucklandbe 450 ezer forintos repülőjeggyel lehet eljutni.
A Bors szerint a csoport a négycsillagos Copthorne Hotel Auckland Harbourcityben szállt meg, ahol egy éjszaka 60 ezer forintba kerül, Jaggerék szombati koncertjére pedig 50-75 ezer forint körül lehet jegyet venni. Kósáék szerdán indultak, a bulit ma rendezik, így minimum négy napot el kellett tölteniük a szállodában, tehát fejenként legalább 7-800 ezer forintot költöttek csak az útra, a koncertre és a szállásra. Vagyis az étkezésekkel együtt körülbelül egymilliót költöttek fejenként erre a kis túrára (2014-ben!)" /Index, 2014.11.22./
ómió
Nem sikerült a "Zorbánra" hazudni? Ezt se?
csak úgy....
@pécsi: neked csak erre fussa? te max. csak pécs környéki...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.