Az ősfideszes politikus elmondta, mit gondol a héten tető alá hozott ellenzéki megállapodásról.---"A baloldali ellenzék mindegyik pártja az adóemelés pártján áll. " - így kezdte mondandóját Debrecen korábbi polgármestere, a kormánypárt veterán harcosa. Szerinte ez abból állapítható meg, hogy a "covid kapcsán" csak olyan javaslataik voltak, amely adóemelést jelentett volna. Ráadásul többen hangsúlyozták a kétkulcsos, progresszív adókulcs bevezetését. Ez is a közterhek emelésére utal Kósa Lajos olvasatában. "Ez az adóemelés együttműködése, mi pedig az adócsökkentés pártja vagyunk. " - fogalmazott. --Kósa Lajos szerint teljesen világos, hogy a választás a Fidesz és a baloldali ellenzék között fog eldőlni. A különbségek is jól látszódnak: "mi nem akarjuk beengedni a migránsokat, ők be akarják. Mi független, erős Magyarországért harcolunk, ők az Európai Egyesült Államokért. Mi az adócsökkentésért és a gazdasági növekedésért harcolunk, ők adónövekedést akarnak, ők szociális segélyeket...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lajos, az isten áldjon már meg, lehetőleg mind a két kezével! Mi a bús francnak nyilatkozol a szélrózsa minden irányába, amikor egy frissen megbolhásodott sündisznó éleslátásával vagy felszerelkezve? Miért nem elég neked a fémkupak, a tuszuhuti és a doorstep? Miért okoskodsz már megint, amikor nincs mivel. Hát Lala, te akkora gáz vagy, hogy dudálsz, mikor elütöd magad. Háború jön ha nem a fidesz nyer.Lali azért nem mindig győztök ti sem.Vagy ez a szándék hiánya.Tudom a mi kutyánk kölyke az más. "A jó funkcionárius semmihez sem ért, de mindenre kiképezhető." (Moldova György) Az a baj veled Lala, hogy születésedkor rászoktál a lélegzésre! Annyira hülye vagy ha tudnád hogy forog a föld egész nap kapaszkodnál. A fideszes értelmiség és egy marék lepke újabb felvonása. Inkább menj az anyád disznóóljába! Az a legveszélyesebb, ha valaki itt született, de az esze azonnal disszidált, és azóta se tért vissza ..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
A Lala nem tehet róla,hogy olyan dolgokba használja fel őt a Fidesz,amit a többiek nem vállalnának! Mi az öcsénkkel,
csináltuk,de az anyunk átlátott rajtunk! Az,hogy a Lajosnál valami világos,az csak a lakása lehet,ha valaki a kapcso-
lók működését elmagyarázza neki!? Hajrá Lala! (;-))
lemming
A kommunistákból először liberálisok lettek (ezt a lépcsőfokot lehet, hogy páran kihagyták a mélyre süllyedésük során - Orbán nem hagyta ki), aztán fasiszták, most éppen fasiszta keresztények - a saját bevallásuk szerint.
Köpönyegforgató elvtelen rosszindulat a neved Fidesz!

Az utolsó állapotuk...
Olyan nincs, hogy egy fasiszta keresztény legyen!
Nincs olyan az egész univerzumban, hogy keresztény fasiszta - ilyen nincs!
A kettő teljesen összeférhetetlen, a kettő teljesen kizárja egymást!
silber13
Érdemes foglalkozni KósaLajos 20 százalékával foglalkozó cikkeket a neten ajánlom mindekinek
gina
Te szemét patkány. meg az anyád aki a világra hozott egy ilyen csúszómászó agytalan férget !!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.