Elég egyértelműen leírták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
És persze fel is használják az így kapott adatokat saját, mocskos céljaikra.
Eladott Ország
Eddig arról volt szó, hogy az oltási sorrendet nem a regisztráció határozza meg. Egyébként miért szükséges a telefonszám az e-mail cím, és a taj szám, a Rogántonyó féle Goebbels minisztériumnak. A háziorvosi szolgálat meg minek van?!
lampa laz
gy ez az egész egy hatalmas diszkrimináció!
Úgy látszik, h még a saját falkájuk sem akar regisztrálni,
"Aki nem regisztrál, az önmagát zárja ki az oltandók köréből, mivel nem jelzi oltási igényét, így a népegészségügynek nem juthat tudomására ilyen irányú igénye.Oltásra időpontot azok kaphatnak, akik kérik ezt.
Ha már regisztrál a barma akkor az azt jelenti, h kéri a vakcinát időponttal együtt, te fideszes hülye!

Hivatalosan senkit nem értesítenek, mivel az oltás, ismételten mondom: ÖNKÉNTES."

...akkor meg mi a fsznak kell regisztrálni ha nem kap időpontot az oltásra??
Ebből az derül ki, h kizárólag rogán tonyónak kellenek az adatok. Aki ezt az egészet kitalálta, elmehet a jóbüdösqvaanyjapicsájába gyalog, péterfalvival együtt.
lampa laz
A tisztességes az lenne, ha a háziorvosok kapnák meg a jogot az igények felmérésére és az oltások beadására is, mivel a betegeik eü-i állapotát ők ismerik. Nem pedig propaganda célokra felhasználni az emberek adatait.
Még azt is kinézem ezekből a tetvekből, h csak az kap oltást aki lenyilatkoztok előtte, h kizárólag a fideszre fog szavazni.
kissé felnőttem
ez lenne a magyar valóság akkor szarjátok ám össze magatokat egyetlen indokom van remélem értékelitek is és léptek is, hogy megoldodjon a korosztályom nem minden tagjának van számitogépe okos mobilja és kezelni sem tudja a 70 % ugye az 1940 -50 es években ezt nem oktatták mint ahogy a vers irta
"Én egész népemet fogom nem középiskolás fokon tanítani "kimaradtunk lemaradtunk orvoshoz meg a mai béke szigete világban eljutni bejutni max fidesz tagsági kéne a meg nincsen vagy jár alanyi jogon vagy egy bohoc ország lennénk avagy már vagyunk.?
Nessy
Milyen jó lenne, ha legalább saját berkeiken belül egyformán, ugyanazt kommunikálnák! Eddig nem kellett a regisztráció, csak felmérő szerepe van, a regisztráció sorrendje nem jelent semmit, az oltási terv szerint fognak oltani, időpontot, helyszínt nem közölnek. Erre most hírnök jő, és pihegve szól, "aki nem regisztrál, nem kap oltást". Eldönthetnék már, hogy mi az elvárás a kormányzat részéről, és mit várhat el az oltandó egyén.
silber13
Mint ahogy a görény se beszéljen illatról úgy a Fidesz se dumáljon tisztességről, becületről, morálról.
Eladott Ország
Azt tudjuk, hogy Orbán Viktornak elsődleges, hogy hősként kerüljön ki a járványból. Biztosan az a terv, hogy a propaganda elhitesse az embereket: ő védett meg mindenkit. Csakhogy tényleg bajban vagyunk, minden segítségre szükség van. Az a világon mindenhol természetes, hogy az önkormányzatok és a kormány összefognak és közösen igyekeznek úrrá lenni a bajokon. A világon mindenhol, csak éppen nálunk nem. Itt most az a módi, hogy a kormány a saját önkormányzatai ellen harcol.
kolozsvaros.com/rovidek/gyozni-akar-jovore-is/
verőce21
Aki nem lép egyszerre...!
Csak keményen..., mindenki egyért - egy mindenkiért! :)
lemming
hiába vergődsz, nem adom ki az adataimat , és nem kell a beteg oltásodból sem semmi!!!
Nem bízok benned - ez darabra megvan?!

Te nem oltasz be a szaroddal!
Ez soha a büdös életben nem fog megtörténni !!!
lemming
Simán kiírtalak, ha ezt erőlteted.
A tanácsom. Ne erőltesd!

Te még nem láttál akkora pusztítást, ami rád vár - Orbán.
Ki leszel irtva a világból.
Erre készülj.
lemming
A lemmingek, gecik - végső soron.
Ha úgy alakul, mindenkit kiirtanak a világból - a kis gecik!
Jönnek, mennek, írtnak a kis gecik...

Öld meg mind,Isten majd szétválogatja /lemmingek!/
lemming
"Nem kap oltást az, aki nem regisztrál"

Ezek gyilkosok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.