A 444-hez került hivatalos levél szerint az nem kaphat oltást, aki nem regisztrál.

Aki nem regisztrál online, az nem kap oltást a koronavírus ellen

A 444 egyik olvasója végigjárt hivataltól hivatalig, hogy választ kapjon a kérdéseire, és végül a fővárosi tisztifőorvos helyettesétől kapott választ. Ebből az derült ki, hogy aki nem regisztrál, annak nem jár oltás.

A levélben ez áll:

„A COVID-19 elleni védőoltást igénylők kétféle módon jelezhetik igényüket:

1., Az Ön által is megkapott regisztrációs lap kitöltésével, visszaküldésével,

2., online regisztrációval.

Az állam felé ezek a regisztrációk jelzik, mennyi oltóanyagot szükséges beszerezni, mivel az oltás ÖNKÉNTES.

Aki nem regisztrál, az önmagát zárja ki az oltandók köréből, mivel nem jelzi oltási igényét, így a népegészségügynek nem juthat tudomására ilyen irányú igénye.Oltásra időpontot azok kaphatnak, akik kérik ezt.

Hivatalosan senkit nem értesítenek, mivel az oltás, ismételten mondom: ÖNKÉNTES.

Amennyiben szeretne oltást kapni, kérem, regisztráljon.

Üdvözlettel:

Dr. Kelemen Erzsébet, helyettes fővárosi és megyei tisztifőorvos.”

(444)

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Tessék mondani. Kalmopyrint akarok venni. Hol kell regisztrálni?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
A regisztrációs oldal egy kalap szar. Regisztráltam, de semmi visszajalzés. Legalább annyi lenne, hogy regisztráció elfogadva, vagy húzzzzd meg a tököm, fogalmam sincs sikerült e. Erre beregisztráltam ugyanazokkal az adatokkal csak más email címmel, erre is semmi.
Nessy
Akinek nincs internetje, még árama sem, nem is ért hozzá, az így járt? Tessenek már online gondolkodni, de legalább a magyar valóságot ismerni, és akkor nem nem szabnak teljesíthetetlen feltételeket az életmentéshez!
Pokróc
orbán A saját anyátok xopassátok mocskos román cigányvajda Orbán és idióta kontraszelektált bandája . A kurva anyátokat azt ! Lemondatni mind mert alkalmatlanok ezt normálisan kulturáltan +oldani !
Pálinkás Pál
csak egy kérdés...aki nem rendekezik nettel, nem ért a számtechez?
Pokróc
ge@i Orbán ? Soros és usa ellen uszitsz 8 éve te gyökér közben elvárod hogy simán tegyük oda a vállunkat egy usa vakcinához ? Na neeeeeeee . Ilyenkor golobalizmus kel műxődjön máskor meg nem műxődjön .Hogy van ez Felcsúti bunkó ?
Nessy
@Pálinkás Pál: Az nem érdemli meg, hogy megússza a betegséget! Megkapja, belehal, egy gonddal , egy tb - nyugdíj - közmunkás költséggel kevesebb!
solidedge
Tessék mondani. Kalmopyrint akarok venni. Hol kell regisztrálni?
Pokróc
@Nessy: Belehal majd a ruszkiba +a kínaiba mert azt kapja a ki ellenállt az elején ,erről bexélt tegnap burkoltan .
már totál összezavart mindenkit xándékosan vagy tudatlanságból . Ez tixta sor . hülye is látja mi folyik itt . :-(((((
Pálinkás Pál
@Nessy: vazze... ebbe az aggokon, a súlyos beteg öregeken...meg a súlyos betegségben szenvedőkön kívül senki nem hal bele...mutass nekem a magyar listán csak 50 fiatalabb egészségest aki meghalt , egy átlag emberre nem veszélyesebb,mint bármi más...
Nessy
@Pálinkás Pál: Ha jól értelek, az idős rokonaid, a beteg hozzátartozóid, barátaid, nyugodtan dobják fel a talpukat, másokat úgy sem érint a rokonságból. Ez most nagyon sarkos, de nagyon bosszantó vagy a véleményeddel időnként.
Pálinkás Pál
@Nessy: nem...teljesen félreértesz...a veszélyeztetetteken kívül nem kéne oltani...persze az nem lenne ekkora biznisz...és ha emlékszel..tavasz óta mondtam, oltásig öregekre kiemelten vigyázni...
solidedge
Deja vu érzésem van. Amikor a nagy többség nem akarta, hogy az állam lenyúlja a nyugdíjpénztárt, azzal riogatták az embereket, hogy aki nem lép vissza, nem kap nyugdíjat. Természetesen ebből ebből egy szó sem volt igaz, de az emberek hanyat-homlok rohantak lemondani jogos pénzükről. Nem kizárható, hogy a kormány jelenlegi bejelentése is ezt a célt szolgálja. Elég lenne a körzeti orvosnál jelezni az igényt, ez is bekerülne a rendszerbe.
Nessy
@Pálinkás Pál: Áldjon meg az ég! A fiatalok is megkapják a fertőzést, de sokuknál még tünetet sem okoz, viszont fertőznek. Szép a 90% körüli védettség, de azért a 10% sem elhanyagolható. De a fiataloknál sem tudható, hogy egy fertőzés milyen szövődménnyel járhat, akár tünetmentesen is. A vírus csendben is eltudja pusztítani a létfontosságú szervek sejtjeit, szöveteit.
Béla333
Magyarán: akinek nincs internet hozzáférése, az oltást sem kap?
Mocskos maffia!!!
Eladott Ország
És mire fizetjük a TB-t (?!) , a határon túli és honi foci/jégkorong/sport akadémiákra és templomépítésekre, felújításokra?! vagy az üldözött keresztények megmentésére a Boko Haramtól, Mexikóig, a jó qrva anyátokba b+!
Pálinkás Pál
@Nessy: tudom hogy elkapják...de ha ti védve vagytok...nekik meg nem árt...az meg hogy mit károsít,az egy kamu duma...nem telt el annyi idő, hogy ezt bárki komolyan kijelentse...aki károsodott...az már eleve küzdött a problémával...mert az egészséges még orvoshoz sem került a covid miatt ,akkor miből gondolják hogy károsít...de nem is ez a lényeg...felnőttek vagyunk...ne most kezdjen el a büdös orbán aggódni az egészségemért...10 évig le sem szarta! én mindig azt mondtam akire veszélyes azt kiemelten védeni...most már lehet oltani is, a többit hagyják békén..ha idős vagy és oltott,nem kell félned hogy megfertőzlek..és ne gyere a 10 %-al...
Gazella
@Nessy: mindenki fertőzött még az állatok is..
Béla333
Mocskos szemét banda! Hát hogy képzelik ezt?
silber13
És a regisztrációs listát a választásokkor zek a patkányok fel akarják használni! Ebben biztos vagyok!!!
Dr.Doktorovics trinitron dr.
@silber13: Beregizem??? Talán, mit tudom én, legalábbis kitöltöttem. Használják amire akarják, leszarom őket nagy ívben.
lemming
Zsarolsz?
Fenyegetsz?

Még nem tudom, hogy mikor és hol szúrlak meg egy infekciós tűvel te levitézlett mulatós zenész, de eljön a pillanat, amikor tudni fogom.

Azért gyűlöllek, mert egy primitív fideszes csicsa geci vagy, aki aprópénzre váltotta a tehetségét.
Azt akarod, hogy beoltassam magam?
Anyád!
Elmegyek érted egy baszott nagy injekciós tűvel és úgy beoltalak vele, hogy a fal adja a másikat, te levitézlett béna paraszt mulatós zenész!
csipetke
Majd ha nem a rogán-féle propaganda-minisztériumban kell regisztrálni,akkor majd megtesszük.Ekkora kupleráj,mint ami ezt a kormányt jellemzi,sehol máshol nincs.Az (elvileg) egészségügyi miniszter csak egy díszpinty,aki úgy tűnik,a saját hobbijával foglalkozhat, (magyarság-kutatás) itt talán nem csinál akkora katyvaszt,mint az eü-ben, az eü-t viszont a belügyminiszter felügyeli,és a vakcina.regisztrációt a rogán-féle propaganda-minisztérium gyűjti,egyúttal fel is kerül az ember a fidesz levelező-listájára. Ez egy igazi kupleráj
kissé felnőttem
köszönettel orbánnak egy nyugdijas le is vagy egyébként szarva ennyi. veszettség ellen kéne téged
justhpeter
Ezek szerint dr. Kelemen Erzsébet, helyettes fővárosi és megyei tisztifőorvos szerint a járványok elleni védelem már nem ingyenes állami feladat. Ezt jó tudni, hiszen akkor az embereknek is lehet válogatni, hogy a csak fideSS-kdnp kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe által megszavazott tákolmány mely pontját kívánják betartani és melyiket nem. Reményeim szerint ez a legrövidebb út a NER és a fideSS-kdnp bukásához. Ha ezt a nemes cél támogatom azzal, ha nem regisztrálok, egye fene, egy próbát megér.
jesz
hú...most beszart több millió ember, akinek nincs regisztrálási lehetősége...horribile dictu nem is tudja mi az..megasztán ezt a fenyegetést sem látja.

még a fenyegetéshez sem értenek...
jesz
Már nyunyóka is ezt az onlájn regisztrációt szajkózza...baszki, ahhoz több millió, eddig boldog tudatlanságban élő, zömmel idős embert kellene onlájn helyzetbe hozni...

Amúgy ez a covid elleni védőoltás alanyi jogon jár minden állampogárnak...ha tetszik, ha nem...nem is kellene regisztrálni. Tessék a körzeti orvost megkérdezni, ki él még?
lemming
Zsarolsz...
Zsarolni mersz?

Már csak azért sem kell a szutykod !!!
Ha hozzám érsz, kezed-lábad eltöröm!
lemming
Én vagyok az új zombi!

www.youtube.com/watch?v=9L7mZH2u3Qc

Én nemcsak úgy beidézek ide hangulatot keltve, ember!
Értsd már meg, érzékeld - az őrületed fokát!
kissé felnőttem
akkor átmegyek Ausztriába majd ott adnak orbán segitsége nélkül is.
Gazella
@Nessy: Elfelejtettem azt irni, hogy már évek óta itt él velünk a virus. ez a covid virus
verőce21
Dr. Miniszterelnök Úr és a kormány mintaszerű intézkedéseit és mindenek feletti igyekezetét kétségbe vonni nem lehet!
Nessy
@Gazella:Más formátumban, az egészségügyiek legnagyobb "örömére" De most nagyon belejött a mutálódásba! Vigye el az ördög.
Málna
@Nessy: 14:05 Az 1-es pontot átugrottad? Levélben is lehet regisztrálni. Ahhoz nem kell sem internet, sem áram.
Nessy
@Málna: Én megtettem még az elején. Akkor neten lehetett, meg a kiküldött levelet lehetett visszaküldeni. De az csak 60 felett volt, ha jól tudom. Én is kaptam mert sok az X mögöttem. A net egyszerűbb volt.
luiz
ettpől még rá fogok orbán meg az egész családja sírjára hugyozni
Lepényleső
Milyen államról van szó ebben a cikkben? Erről nyilván nem lehet,hiszen itt egyetlen egy fő vezet,- minket félre?
Málna
@luiz: Már ha nem te halsz meg előbb. Mondjuk részükről ez biztosan nem fog megtörténni, mert nemhogy a halálodról nem lesz tudomásuk, de még arról sem, hogy egyáltalán éltél...
Yoda69
A következő kitétel majd az lesz hogy csak fideSS szavazok kaphatnak oltást.
ómió
Talán, mert nem akar!? Ezt a "meglepit"!
balos
A 2/3 megint elment a falig!Remélem akkor is oda mernek állni,mikor felolvassák az ítéletet!
vacsi
Ugye-ugye, megy a zavarkeltés ezerrel! A levélben sehol nincs az, amit a cikk címe a szánkba rág: "aki nem regisztrál online, az nem kap oltást". Ez csak megtévesztésre jó, regisztrálni lehet levélben is.
csipetke
@Yoda69: 02:24 Remélem a ruszki vakcinával oltják a díszpintyeket,mert orbán azt nyilatkozta,hogy az orosz vakcina őszerinte jó. Qrvára nem ért hozzá,mint oly sokminden máshoz,pl a kormányzáshoz,de kijelenti,hogy az orosz vakcina jó.
Igaz,nem ez az első idióta dolog,amit mondott
Málna
@vitriol: tegnap, 17:42 Mi abban a fenyegetés, hogy csak akkor kapod meg az oltást, ha akarod, ha kéred?
Málna
@fideszes gyökér: Ne sajnáld...A semminél minden több...:-)
Giovanni Alba
@Pálinkás Pál: Egy lehetőség. Időpontot kér, elmegy a háziorvoshoz, megkéri, hogy az EESZT-beli adatai alapján a nevében regisztráljon az oltásra. Bár ebben az esetben (is) marhaságnak tűnik az egész regisztrációs móka. Elegendő lenne, ha kiplakátolnák (ebben nagyok vagyunk) oltási igényét jelezze háziorvosánál. A háziorvosok X időnként létszám összesítést végeznek (amit megadott időnként frissítenek), ezt az összesített számot (tehát nem neveket, elérhetőségeket, személyes adatokat, csak a létszámot) továbbítják a tömeges oltást koordináló (ha-ha-ha) szervezetnek. Mindenki boldog, csak letelepedésikötvényes tonyó nem.
kereső
Regisztrálok. "Oltakozom" (felveszem a vakcinát)- amint bizonyitható módon eltakaritját az országból az orosz és a kinai vakcinát. Nem érdekel, hogyan milyen módon- de takaritsák el, és csak az eu által ajánlott és bevizsgált vakcina maradjon az országban , és azzal oltsanak.
Giovanni Alba
@Nessy: Belinkeltem piroskának, a kormányoldalon jelent meg december 10-én, hogy küldik a nyugdíjasoknak a levelet.
Mondjuk, az természetes volt, hogy neked van igazad, de így ott a link, meglátjuk, hogyan próbálja meg hiteltelennek beállítani a kormányzati tájékoztatást.
Nessy
@Giovanni Alba: Valóban megkaptam a levelet. Kitöltöttem, aztán sikerült belerakni a küldött kis borítékba, ami viszont még véletlenül sem akart leragadni.Majd fülön fogtam a gyermekemet, miután én lusta voltam, és mindkettőnket beregisztrált a számítógépen. Lehetett volna az Ügyfélkapun át is, de mondtam, én most elő nem keresem az aktuális jelszavamat. Az adataimat teljesen mindegy ki kezeli, hiszen minden, mindennel össze van kapcsolva, és jobban tudják már, mint én. Pedig anno azért szüntették meg a személyi számot, ami egy praktikus dolog volt, és lett Adószám, meg TAJ szám, meg Szig.szám, hogy szét legyenek választva az adatok.
Pálinkás Pál
@Giovanni Alba: tökéletesen igazad van...csak akkor nem lennének email címek...
Giovanni Alba
@Nessy: Tudom, hogy te érted, de én azért linkeltem (nem tudok leszokni a szójátékokról), mert nem csak a gyümölcsök háborognak, de előbb jött a vacsi az ebédnél. (az ebédet hogyan kell gügyögni ilyen gyagyás módon? Ebcsi?)
Szóval nyomatják, hogy levél, levél, csak nem veszik észre, hogy a levélhullás a nyugdíjasoknak szól. Mindenki másnak ott az online regisztráció, és hogy ez az egész csak egy látszat intézkedés, adatgyűjtésen kívül semmi másra nem jó. Miről is volt szó a napokban? Majd a háziorvosok oltanak a rendelőjükben. Akkor kinek kell tudnia a létszámot? A háziorvosnak, aki az összesítést továbbítja a vakcinaelosztó csúcsszervhez.
Nessy
@Giovanni Alba: Arról nem is beszélve, hogy a regisztráció nem kérdez rá a krónikus betegségre, amit a háziorvos viszont ismer. Nem hiszem, hogy a TAJ szám alapján ezt bárki is leválogatná. Pedig vannak nálam fiatalabbak, komolyabb krónikus betegséggel. Pl cukor, elhízás, tüdő problémák. A mi korunkban gyakori mozgásszervi probléma, nem rizikófaktor. De egy diabetes annál inkább fiatalon is.
Gazella
@Nessy: persze hogy belejött --kapott egy kis biológiai szert a virus.
Ezaz egész egy nagy gyógyszeripari biznisz és az emberek kussáról szól.
Málna
@Giovanni Alba: Miért nekem küldöd a linket? Én is erről beszélek, hogy lehet levélben is regisztrálni.
csak úgy....
@verőce21: "Dr. Miniszterelnök Úr és a kormány mintaszerű intézkedéseit és mindenek feletti igyekezetét kétségbe vonni nem lehet! "
@verőce21: te egy igazi szarosnyelvü efftárs! :)
Giovanni Alba
@Málna: Nyisd meg a linket, olvasd el amit ott írnak. Levélben regisztrálhatnak a NYUGDÍJASOK. Hogy miért kiabálok? Mert láthatóan kezded a már megszokott értetlenkedést.
Tehát mit tehet az, aki regisztrálni akar, de még nem nyugdíjas?
Úgy van, kicsi gyümölcs, online regisztrál. Van még kérdésed? Tudod már, miért neked küldtem a linket?
Giovanni Alba
@Nessy: Na, mit mondtam, mit mondtam? Anya, kezdődik! Azt mondja a szórakoztatóipari szakmunkás (erdei gyümölcs, de nem a som), hogy minek küldöm neki a linket, amikor ő is azt mondja. Éppen csak a lényeget felejti el. Lehet levélben, ha már nyugdíjas vagy. Most jön majd a következő forduló, kíváncsi vagyok, mit tud kiizzadni magából a "de hát én ezt nem értem"-en kívül.
volvós
fideszes kubatov féle adatgyűjtés a választás előtt !!...hol az adatvédelmi biztos ???
Málna
@Giovanni Alba: Tudom, semmi újat nem mondtál. De mi ezzel a gond? Miért okozna problémát egy munkaképes embernek az online regisztrálás? Sok olyan ismerősöd van, akinek ez megoldhatatlan feladat?
Sámannus
Ha az oltás lenne kötelező, akko tisztább lenne a helyzet.
Giovanni Alba
@Málna: Nincsen mindenkinek eszköze és lehetősége. Mennyiben releváns az én ismeretségi köröm helyzete ebben a témában? Egyébként is, mi közöd van hozzá?
"@Nessy: 14:05 Az 1-es pontot átugrottad? Levélben is lehet regisztrálni. Ahhoz nem kell sem internet, sem áram."
Ezt írtad, ezt pontosítottam azzal, hogy levélben a nyugdíjasok regisztrálhatnak. Erre te azt mondod, hogy nem mondtam semmi újat, de akkor magyarázd már el nekem, hogy aki nem nyugdíjas, közmunkából él úgy, ahogy, se számítástechnikára nem telik, gyakran villanyra se, ő mit tegyen?
Málna
@Giovanni Alba: Hogyhogy mit tegyen? Kérjen segítséget. Nem csak saját eszközön lehet regisztrálni. Ha meg valami csoda folytán nincs olyan családtagja, ismerőse, aki segítene neki, még mindig ott a munkaadója, az önkormányzat.
MIndig meghökkenek a tehetetlenségeteken.
Nessy
@Giovanni Alba: Reménykedjen a csodába. Talán egyszer akad egy értelmes ember a csoda törzs környékén, aki megvilágosítja gyarló elméjüket, hogy ahogy az influenza oltást, ezt is meg tudnák oldani a háziorvosok azoknál, akik nem kapnak hivatalosan munkahelyükön, vagy egyéb módon. idősotthonok lakói, szociális otthonok ápoltjai, rendvédelmi, honvédelmi stb. alkalmazottak. Kellene legalább három értelmes ember, aki tud szervezni, stratégiát kidolgozni. Viszont ameddig nincs legalább két - három millió adag vakcina a két oltásra, addig ez az egész regisztrációs vita értelmetlen. Arról nem beszélve, hogy a krónikus betegek, ha nem idősek, majd a végére maradnak így, pedig nekik nagyon fontos lenne a védelem.
Giovanni Alba
@Málna: Egyszerűen elképesztő az alakításod, de tényleg. Ekkor a műsort előadni, csak azért, hogy védd a védhetetlent, és még meg is magyarázd hogy ... várjunk csak, ki is a tehetetlen? Mert az értetlenkedő te vagy.
Jössz megint a fregoli szöveggel, mint a magukra maradt, kihűlt embereknél, hogy kérjenek segítséget. Mint a hóban rekedt autósoknak, a hóhelyzet idején, ne essenek pánikba, üljenek át egy másik autóba. A közmunkás meg kérjen segítséget a munkaadójától, vagy az önkormányzattól. Tényleg nem érdemes téged győzködni, mint a vak lovat, hogy ne induljon akadályugrató versenyen, ő nem látta akadályát. Te sem látsz itt (meg máshol sem) problémát.
Nem személyeskedek, nem minősítgetlek, de mindig megdöbbenek, hogy rólam többes számban beszélsz, de bár ez lenne a legnagyobb gond.
Nem lehetsz ennyire szellemileg Barbie baba.
Málna
@Giovanni Alba: Itt te adsz elő mindig műsort. Tényleg nem veszed észre? Olvasd vissza magad..,Én a lényegről beszéltem, te meg mindenről, csak arról nem. Miért is ne kérhetne segítséget a közmunkás az önkormányzattól, ha regisztrálni szeretne az oltásra? Mi ennek az akadálya?
verőce21
@csak úgy...: (14:58) Te pedig egy "szarosnyelvű" liberálbolsi...!
Ludmilla
@Málna: mert azonos gépről,Málnácska csak egy ember regisztrálhat... világos?
Béla333
Ugyanúgy, ahogy az influenza oltásra is bejelentkezett egy csomó ember (én is!), aztán a körzeti orvos lehűtötte a kedélyeket: nincs oltás és fogalma sincs, hogy lesz-e még ebben a szezonban!
Az állam (Orbán és a Nyunyóka) úgy döntött, hogy senki ne önállóskodjon, majd náluk jó lesz az oltóanyag. Így aztán nem volt influenza elleni oltóanyag.
Amihez nyúlnak a maffiások, abból csak szar lesz!
csipetke
Ez a regisztráció rogán propagandaminisztériumába egyszerűen gusztustalan.Mire van az EMMI?Mi köze ehhez rogánnak?
Valahol olvastam,hogy így frissítik a kubatov listát?Amit,és ahogy ez a kormány művel az oltással,az egy röhej.Nyivákolnak,hogy az EU nem adja azonnal a rendelt cuccot,és pont lesz@rják,hogy az oltóanyaggyártóknak behatárolt a kapacitásuk,és máshol is járvány van,nemcsak nálunk.Máshová is várják a vakcinát.Erre mit tesz orbán, megint mennek a portyázók,fürkészek,és majd ők hozzák az oltóanyagot,ki tudja mennyiért. Valószínűleg az lesz,mint a lélegeztetőgépeknél,összevásároltak egy rakás horkolás-gátló izéét is,mert aki vette,rohadtul nem értett hozzá,és ráadásul többszörös áron. Kapkodnak,fikázzák az uniót, ez az,amire futja nekik.Bár ez annyira nem új dolog,ha valamit elsz@rnak,ők soha nem hibásak semmiben,ilyenkor :-Soros,Brüsszel,migráncsok,ellenzék, és majd eztán jön a tengerentúl.A sorrend tetszőleges.
Málna
@Ludmilla: Ez hülyeség. Honnan veszed?
Giovanni Alba
@Ludmilla: Hiába, no. Meg van nekünk a keresztünk. Eddig még csak a betonba nem kötött bele, pedig ideje lenne :-)
Giovanni Alba
@Málna: Leborulok szellemi felsőbbrendűséged előtt, te valóba mindenre tudod a választ, csak megtartod magadnak. Kérdezel, és mindenre azt mondod, te ezt már régen tudtad.
Rendben, akkor fordítsuk meg a dolgot. Áruld már el nekem, miért kell a nyugdíjasoknak levelet küldeni, és miért kell mindenki másnak online regisztrálni? Az inzultációs leveleket ki tudták küldeni mindenkinek, a választási értesítőket úgyszintén. A "dehát ez drága is meg nagy munka is" nem elfogadható válasz.
Ez fontos dolog, a nemzethy inzultáció ehhez képest smafu.
Tehát, miért nem lehetett mindenkinek levelet küldeni? Nem is kell egyszerre, elegendő a kategóriák szerint külön, külön.
Most nem kezdem magyarázni a kategóriák fogalmát, hiszen te mindent jobban tudsz.
Várom a választ visszakérdezés, maszatolás, félrebeszélés nélkül.
Málna
@Giovanni Alba: Én is várom a választ a kérdésemre. Terelés nélkül. Amint megkapom, válaszolok.
Giovanni Alba
@Málna: Jó próbálkozás, de mellé ment. Ha meg tudod mondani, miért kell kétféleképpen regisztrálni életkor alapján, akkor megmondom hová forduljál. Mármint segítségért.
Egyébként meg kérdeztem valamit, és jeleztem, hogy a visszakérdezés nem válasz, de úgy tűnik, neked enélkül nem megy.
Málna
@Giovanni Alba: Hát akkor ez zsákutca. Megint nem sikerült a beszélgetőpartneredre figyelned. Sajnálom.
kokopelli
@Giovanni Alba: (10:10) Nyugatabbra a postásbácsik és postásnénik bedobják a "lapot",amin az áll,hogy hol
és mikor lehet megkapni a "pici torpedót"! ...szépen elosztva a ! Ők tudnak valamit? (;-))
Aki Én
@Ludmilla: @Málna: Egy email címről egy regisztrációt fogadnak el.
Qqberci
Gyerekkoromban az volt a mondóka, hogy "Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.