A “nagyon úgy tűnik” felvetés annak szól, hogy manapság semmi nem tuti, hiszen egyik percről a másikra megváltoztathat a kormány bármely szereplője egyikük által egyértelműsített információt. Nincs ez máskét az oltásra való reisztrálás kapcsán sem.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akkor leszünk egy páran. Amíg az orosz vakcina szerepet játszhat a magyar védekezésben, de nem kap európai liszenszet, addig én bizony nem bízom benne. (ahogy a Putyin se adatja be magának--nyilván nem véletlenül)
Viszont az, hogy milyet kapsz, az az eddigi hírek szerint lutri. Garantálják a hitelesített védőoltást és megyek sorbaállni. De az orosz?!?! Nein, danke!
Nessy
Kormány szinten fogalmuk nincs, mit akarnak, de azt nagyon! Miután a változatosság gyönyörködted, minden nap mást mondanak, mást írnak elő, más rendelet jelenik meg éjszaka a Közlönyben. Ezeken is már csak úgy lehet elmenni, ha leteríted szőnyeg helyett!
kokopelli
Körül kell nézni "külföldiában" ,hogy ott hogy csinálják! Nem kell mindent megint kitalálni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.