Hivatalos Facebook-oldalán reagált a washingtoni Capitolium elleni támadásra és az ott történt zavargásokra Rétvári Bence a KDNP alelnöke. Bejegyzésében azt írta: „Amit Amerikában a tüntetők tesznek, azt Magyarországon a baloldali politikusok, országgyűlési képviselők teszik: erőszakkal elfoglalják a parlamenti elnöki pulpitust, erőszakkal próbálják megakadályozni a parlamenti szavazás megtartását, erőszakoskodnak a közmédia épületében, behatolnak és fenyegetőznek online szerkesztőségben, megrongálnak középületeket, füstgránátot >>ejtenek

Forrás: vasarnap.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ez a mai napra a felcsúti nemzetvezető által elrendelt evangélium, amit már a nyomja a papagáj kommandó,köztük az óriásbébi is!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nem a párhuzam az te sötét agyad és a hülyeségeid között van! =))
dr. prédikátor
re retekvári a kurva anyádat!!! nagyon bebaszhattál hogy ennyi hülyeséget ide okádsz!!!
tudode
Ez a mai napra a felcsúti nemzetvezető által elrendelt evangélium, amit már a nyomja a papagáj kommandó,köztük az óriásbébi is!
vitriol
A kdnp kinyitotta a hazugságládát, egyik nagyobbat mond, mint a másik nacsa és rétvári egymást túllicitálva győzködik az agyhalottakat.
csipetke
2006 nem rémlik a rétvári nevű fidesz-papagájnak?
csipetke
@vitriol: 17:26 Lehet,hogy ki van tűzve valami nagy jutalom annak,aki a legnagyobbat hazudja. Mittomén, a Nagy Valagrend az összes csüngibüngivel,talán még egy vaskos borítékkal is megtoldva
kokopelli
@vitriol:
...nekik hangosabbaknak,pofátlanabbaknak,és szemetebbeknek kell lenniök,hogy a Fidesz méltó hazugságaihoz
felnőjenek! Ismerjük az egérke dübörgését az elefánt mellett a hídon! Te "Nacsa" gyerek! Meglátogatom apádat
a Mór utcai kégliében,ha még ott lakik,és elkérem a címedet! Angyalföldi proli gyerek,nyalja a fidesz seggeket?
..messze nem estél a fádtól,de biztos hogy elgurultál!!!
Nyírfa
Várom , hogy Gyurcsány felálljon, komótosan, ráérősen a parlamenti székéről, az orrnyergére tolja a szemüvegét, és afölött kinézve vegye szemügyre a fidesz-kndp padsoraiban üldögélő, önelégült , röhögő képviselőket, majd megszólaljon: Nekem, nekünk, akik egyedül képviseljük az ország érdekeit, ne hazudjon a szemembe, a szemünkbe egy csaló, maffiózó, autoriter dilettáns, aki, sokadmagával csak azért nincs még börtönben, mert a haver-főügyészük őrködik a felett, hogy a napi szinten elkövetett bűneik büntetlenséget élvezzenek.
Most még örülhetnek - folytatná-, de mi lesz holnap? Azzal kérdőn felvonva a szemöldökét, ugyanolyan lassan, ahogyan felállt, visszaereszkedne a székébe.
Ezt várom, nem kiabálást, hogy kikérjük magunknak, csak nyugodtan, magabiztosan , a szemükbe nézve rájuk olvasni, hogy náluk nagyobb gazembert úgy kéne keresni, mint tűt a szénakazalban.
lemming
Orbán után szabadon megnyilatkozott a szép arcú faszszopó KDNP-s.
Rétvári Bence egy büdös primitív köcsög!
Csak azért nem öltem meg eddig Rétvári Bencét, mert lusta vagyok.

A puszta létében undorító Rétvári Bence biztos, hogy nem fogja megérni az öregkort!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.