Sokan felháborodtak a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika döntésén, amely arról szól, hogy amíg a hálapénz ügye nem rendezett, megtiltják a fogadott orvos választását.

Emmi: nem korlátozhatják a szabad orvosválasztást a debreceni szülészeten
Fotó: Pixabay

Azt írták, hogy nem a Szülészeti Klinika, a debreceni Klinikai Központ vagy a Debreceni Egyetem vezetésének az utasításáról van szó, hanem a debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika kollektívájának egyöntetű döntéséről.

Tisztelt Várandósok! A hálapénz kivezetését a debreceni Szülészeti Klinika vezetése és minden munkatársa különösen...

Közzétette: Debreceni Egyetem Klinikai Központ Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika – 2021. január 5., kedd

Az RTL Klub az üggyel kapcsolatban kikérte a minisztérium véleményét, és azt a választ kapták, hogy

nem korlátozható a szabad orvosválasztás alapjoga a Debreceni Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán a hálapénz kivezetésére hivatkozva.

A híradónak nyilatkozó egészségügyi szakjogász szerint az egészségügyi intézményeknek központi szabályozásra lenne szükségük.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gina
Ez a szemét kormány Viktorral az élen, mit képzel magáról?? mocskos alja patkányok gondolom Viktor lánya sem választott orvosánál szült.?? vagy igen/?? ezt a bandát el kell takaritani végre, egy Kennedyt el tudtak intézni és ez az alja senki szar él??? undoritó egy állat. mindig jobban gyülölöm ezt a mocskos bandát- és ez lenne demokrácia,és emberi jogok? már 11 éve csak diktatúra van és a legsötétebb balkáni, akiknek itt joguk van az a Viktor és kizsákmányoló bandája,,,,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.