A pezsgőt még nem kell behűteni.

Kásler: eddig lehetnek érvényben a szigorúbb járványügyi intézkedések

Kásler Miklós videóblogjának legújabb adásában arról beszélt, hogy a járványügyi intézkedéseket az oltás időtartama alatt is fenntartják, addig, amíg az átoltottság kellő mértékű nem lesz, és nem kell tartani az embereknek attól, hogy megkapják a koronavírus-fertőzést.

Ha a körülmények nem változnak, néhány hónapon belül két számjegyűvé válhat a napi fertőzések száma, és visszatérhetnek az első hullám forgatókönyvéhez hasonló intézkedések

- mondta.

Emlékeztetett, hogy a Pfizer-vakcina esetében az Európai Unió rendelte meg a vakcinát, és osztja szét lélekarányosan. Ahogy megérkezik a vakcina Magyarországra, a magyar egészségügy rendkívül gyorsan és szervezetten teszi hozzáférhetővé az emberek számára az oltási rend szerint – ígérte Kásler.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Addig lesznek érvényben, a jelenlegi szabályok, amíg Orbán akarja! Ameddig nem törvényesíti a teljes bosszúhadjáratát az ellenzéki önkormányzatok ellen, ameddig nem osztott szét minden fillért a költségvetésből a haveroknak, meg ahova szokta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ez a vén hülye már azt sem tudja mit ugat...nagyjából annyi ráhatása van a dolgokra mint nekem..
Nessy
Addig lesznek érvényben, a jelenlegi szabályok, amíg Orbán akarja! Ameddig nem törvényesíti a teljes bosszúhadjáratát az ellenzéki önkormányzatok ellen, ameddig nem osztott szét minden fillért a költségvetésből a haveroknak, meg ahova szokta!
simmering73
Na megjött ez a mesemondó is a majmok bolygójáról.
rokker33
@Eladott Ország: A kurva anyádat hogy mered egy náci gyilkoshoz hasonlítani ezt a madzaggal rángatott öreg embert te ostoba csicska!Még azon csodálkozom hogy az TEK nem rúgta rád az ajtót de ami késik az nem múlik!Az internet nem felejt,amit közzéteszel képeket
az rágalmazásnsk számít!
Eladott Ország
@rokker33: ma, 14:01 ◘ Ki ürítette ki a kórházakat te fidesz faszopó seggfej! Börtönbe rohadtok meg! Tolvaj hazaáruló szarháziak vagytok b@zmeg! Nálatok aljasabb embertelenebb banda kevés volt a világtörténelemben!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/130196077_3166255083480503_647374689353207789_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=2&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=Cjy3-qPED_EAX-KihsF&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=b7d52272ae6c13937192e712d5d95cf3&oe=6007CEB3
Béla333
"Ahogy megérkezik a vakcina Magyarországra, a magyar egészségügy rendkívül gyorsan és szervezetten teszi hozzáférhetővé az emberek számára az oltási rend szerint – ígérte Kásler."

Valaki szólhatna ennek a tökfejnek, hogy a vakcina folyamatosan érkezik az országba, ne a sarokba tárolják, hanem dolgozzanak: adják be azokat a rászorulóknak!:

2021. január 05. 11:34
"Megérkezett a harmadik vakcinaszállítmány Magyarországra - hangzott el az M1 aktuális csatornán kedd délelőtt. "
www.portfolio.hu/uzlet/20210105/megerkezett-az-ujabb-adag-pfizer-vakcina-magyarorszagra-464038

Kásler, te hóhér!!!
rokker33
@Eladott Ország: te faszszopó egy náci gyilkoshoz ne hasonlítsd már káslert te elmebeteg, hát mit képzelsz magadról te hogy basszam meg anyádat és nem vagyok Fideszes de azért már túlzásba estét!Adja az isten hogy ezekért a rágalmazó képekért a tek törje rád az ajtót!Nézz már utána hogy mengele egy tömeg gyilkos volt a kásler meg egy bábu!!Ostoba vagy !!
rokker33
@Eladott Ország: Több ezer ember halt meg a keze alatt kín szenvedve sok fájdalommal lassan és ő döntött,hogy kik halnak meg azonnal és kik lesznek a kísérleti alanyok!Remélem azt fogják kemóval kezelni akit a legjobban szeretsz és ilyet nem szoktam ok nélkül kívánni de te simán mrgérdemelnéd, hogy ennyire rohadék ember vagy !
rokker33
@Eladott Ország: És nem lehet a Fideszt a náci parthoz hasonlítani hülye vagy ember elgurult a gyógyszered, ezért börtönbe kerülhetsz te idióta ! Még ossz meg pár ilyen képet, lehet már figyelnek és az álnév mögé nem bujhatsz te féreg, ha megtalálnak a kezeden csattant fog a bilincs...
rokker33
@Eladott Ország: hogy lehet valaki ennyire hülye?Még csak Magyarországon sem élek 7.éve te ostoba jószág!Ha nem tetszik a Fidesz takarodj el szavazni te fotelharcos kutya ne a monitor előtt légy a Jani!
rokker33
@Eladott Ország: Ja hogy egy eredeti nyomorék vagy arról már csak te tehetsz!Nevetek az ilyen bélférgeken mint amilyen te vagy :) Sebastian Kurz legalább tudja vezetni azt országot nem úgy mint Orbán a fityesszel meg Gyurcsány az összefosással !
rokker33
@Eladott Ország: Orbánt le lehet váltani Hitlert nem lehetett!Még mindig ostobának tartalak, hogy a 2 világháborús helyzetét a mostani magyar helyzethez hasonlitod!El kell menni szavazni, ha valami nem tetszik nem kell sírni meg nem kell mást hibáztatni hogy nyomorék vagy!Gyurcsány idején sem volt kolbászból a kerítés...
csipetke
"Rendkívül gyorsan és szervezetten teszi hozzáférhetővé az emberek számára az oltási rend szerint" .Mármint az oltást.
Tulajdonképp ugyanolyan baromságokat mond,mint a kisgazdája,aki azt bírta mondani,hogy egy hétvégén midenkit beoltanak.Azt a párezer vakcinát se használták még fel,ami már az országban van,mert olyan fenemód szervezetten csinálják a dolgukat.Nem kellett volna szétverni az ÁNTSZ-t,és akkor flottul mennének a dolgok. Káslert meg nem kéne elrángatni a magyarságkutatástól,még nyilatkozgatni se,mert ott talán nem okoz akkora katyvaszt,mint az egészségügyben csinált rövid idő alatt.
Nessy
@Horizont: Az "Ispotályos lovagrend" rendben is van! Lassan az ispotályok szintjére süllyeszti a kisebb kórházakat! Pláne ezzel az összevonással, ami egyszer már megbukott! Ja, akkoriban a fidesz ellenzékben volt, amikor úgy látta, hogy ez az akkori kormánytól egy hibás döntés volt. És kivételesen akkoriban jól látta! Erre most ő hozza meg ugyanazt a hibás döntést!
Nessy
@rokker33: Csak Gyurcsány idejében két fordulós, kamupártok és levelező tagozatosok (akik nem vállalják a voksuk ódiumát) nélkül. Azóta hányszor módosította a fidesz a választási törvényt? 49% = 2/3!
rokker33
@Nessy: Még 2022 ig lesz változtatva.Persze úgy hogy az ne legyen jó az ellenzéknek
Lepényleső
Vélhetően nem rajta múlik az időintervallum,de azt még a meghatalmazást követően az egyedüli ember is képtelen megmondani aki azóta egyedüli felelős minden egyes vírus általi halálozásért,ahogy minden nyűgért a nyakunkon is?
Nessy
@rokker33: Tehát "jogállam" fidesz módra! Addig változtatják, törvényt míg már 30% = 2/3?? És erre még büszke is pártunk és kormányunk a híveivel együtt!
No comment!
rokker33
@Nessy: Ez rajtatok múlik hogy marad e a Fidesz vagy sem!Én egy tisztességesebb országba költöztem (Ausztria)! Én már nem fogok sem Orbánra sem Gyurcsányra szavazni ez csak rajtatok múlik hogy ki fog győzni!!Itt Ausztriában 2 millió szavazóval még nem lesz 2/3 os győzelem sőt választási csalás sem jellemző!
Nessy
@rokker33: Én ehhez "korán" születtem. Már nyugger vagyok, aki feléli a fiatalok jövőjét! Feltételezem ott Ausztriában nem létezik a több százezer ellenőrizetlen levélszavazó sem, aki lelkesen a fideszre szavaz milliárdokért, de a voksa eredményét nem "élvezi"!
rokker33
@Nessy: Teljesen más!Csak egy példa hogy itt a demokrácia működik!Sebastian Kurz kancellár koalíciós pártjának egy tagjárol kiderült ,hogy korrupt.Lemondott az egész kormány Kurzal együtt még bizalmatlansági indítvány is benyújtották ellenük.A korrupt tagot kirúgták és új szavazást kezdeményeztek,amit végül újra Kurzék nyertek meg. Magyarországon még ilyen soha nem fordult elő na ekkora a különbség a 2 Ország között!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.