Eladják a Színház-és Filmművészeti Egyetem jelenlegi épületeit – értesült az ATV.

Nem bírt a diákokkal az SZFE vezetése, inkább eladják az épületeket
Fotó: Facebook/SZFE

Úgy tudni, az Ódry Színpad megszűnik, és helyette az Uránia Filmszínház lesz az egyetem játszóhelye, a kollégisták pedig már nem a Vas utcába fognak visszamenni.

Az egyetem vezetése az ATV-nek írt levelében úgy fogalmazott, az oktatás február 1-el történő újraindítására koncentrálnak, ez pedig számtalan újdonsággal jár majd együtt, mert ahogy fogalmaznak:

"a jogtalan blokád lehetetlenné tette a normális oktatást az egyetemen tavaly ősszel".

Azt ígérték, mindenkit időben tájékoztatnak majd az újdonságokról, és arról biztosítanak mindenkit, hogy sem a hallgatók, sem az oktatók nem kerülnek rosszabb körülmények közé, sőt, nagy fejlődést fognak tapasztalni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez egyszerre siralmas és nevetséges, kb. ugyan úgy mint az orbánkormány!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@csipetke: Fóthoz annyit, hogy az még mindig magántulajdon, a tulaj ott lakik az egyik épület emeleti részén
...tudom, a hozzászólásodnak nem ez a lényege, a többi stimmel..

Amúgy nem véletlen, hogy a napokban lengették be a többi egyetem kuratóriumi kezelésbe vételének szándékát. Ezekbe most igazi elvhű barátokat keresnek... sőt a Szent István egyetemet már kuratórium kezeli ( Csányi-Lázár...stb)...melynek gyorsan más nevet adtak..
TollerBela
Jpgtalannak nem volt jogtalan, sőt ...Az pedig, hogy most eladják az ingatlant, tipikus beszántás. Nincs még új, de a rágit elvetik. Ugyanígy fog járni az összes egyetemi alapítvány is, az értékesebb ingatlanokat egyszerűen eladják, újakat majd legfeljebb silányabb minőségben biztosítanak. Összemegy az egész ...Nem kellene ezt hagyni ! Nem az aljához kellene igazodni !
csipetke
@jesz: 05:41 Tudom,hogy Károlyiék visszajöttek,egy kis lakrészt használnak.A területet a kastéllyal úgy adták az államnak,hogy ott mindig gyerekotthon lesz. A fidesz úgy tűnik,ezt is [email protected] Itt az agglomerációban egy ekkora terület nagyon értékes,nyilván azért szórták belőle szét a gyerekeket. De ipari-iskolák is működtek itt, amire emlékszem,varrónő,autószerelő,és még néhány. Sokan jártak ide iskolába a környékről
sgl
"Ezek az uborkafára felkapaszkodott vidéki suttyók élén Ocsmány Vigyorral a hatalom mámorában mindent lerombolnak, átalakítanak, átneveznek, mondhassák az utókornak: ládd mit alkottam!
... Csakhogy ezeknek a szarcsimbókoknak semmi kötődésük ahhoz ahol rombolnak, első generációs "értelmiségiek", semmi kultúrális előélet csak előítélet, kivagyiság, és mérhetetlen országrombolás minden tekintetben.
És mindezt betetőzik azzal, amit tudnak ellopnak, amit nem tudnak azt lerombolják bosszuból. Legjobb esetben átnevezik.
Ezek az esküszegő, hazug, tolvaj fideszmaffiózók simán csak történelmünk legnagyobb gazemberei!
...Felépítettek - az ellenzék hathatós , tesze-toszasága és gyáva hozzáállása segítségével egy fideszmaffia országot, de ezt, hogy elfogadhatóvá és látszólag megalapozottá és belakhatóvá tegyék ezért felépítenek maguknak "hősöket, nagy magyarokat " akiket aztán maguk fidesz szekta vallásához ideologizálnak amivel azt akarják bizonyítani, ők valójában egy rendszer folytatói.
Pedig frászt!
... Büdös suttyó, hazug, tolvaj, esküszegő gazemberek akiknek a sarkán a tyúkszar még meg sem száradt!!
Ha megnézzük a fideszmaffia keresztapákat egynek sincs fővárosi gyökere, mindüket a disznóól mellől taníttatta ki a Kádár rendszer vagy Soros ösztöndíjjal kupálódtak ki és indultak országhódító útjukra.
Aztán felépítettek egy velejéig korrupt, hazug, emberek egymás gyűlöletére alapuló társadalmat
Meddig tehetik??"
Aki Én
Sándor Hegedűs!
,, Jeles, szadisták képezték őket, ezt a fiam is elmondta, oda járt eddig."

Ekkora ordas hazugságot. Ez már életveszélyesen beteg.
Nekem is jár oda ismerősöm, szó nincs ilyenről.
ómió
Be kéne zárni azt a bolsifészket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.