JOBBAN JÁRNAK, HA HOMÁLYBAN MARADT VOLNA!!! =)) Komoly fába vágta a fejszéjét a Hírklikk.hu. Az MSZP pártlapja azt szerette volna kideríteni, hogy Kósa Lajos miért vesz részt az operatív törzs ülésein. A Hírklikk szerint erről sem a Fidesztől, sem pedig az operatív törzstől nem kaptak választ, ezért a Magyar Nemzet úgy döntött, hogy bekapcsolódik a rejtély felgöngyölítésébe, amelynek érdekében megkerestük magát az …

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
eggyel több vagy kevesebb hülye van az opera törzsben nem számít!! Úgy e kupak lala!!!
RonaGyuri
Az igazi Kósa-rejtélyről persze hallgatnak

Mint ismert még a szellemileg igencsak csekély teljesítményre képes Tompikával is megszereztették a diplomát, nos azt viszont kénytelenek voltak belátni, hogy: Lali-királlyal ez reménytelen

A párt központi napilapja úgy döntött, hogy bekapcsolódik egy „rejtély” felgöngyölítésébe.
A hirklikk.hu „Nem tudni, mit keres Kósa Lajos az operatív törzs ülésein” című írására reagált a pártlap.: „Megfejtettük a „Kósa-rejtélyt”: a képviselő ezért vesz részt az operatív törzs ülésein” címmel és a szokásos stílussal. Amelyben azzal indít, hogy a portált „A Hírklikk nem sajtó, hanem az MSZP lepukkant faliújságja”-nak nevezi.
Egyébként a kérdés: „Senki sem árulja el, hogy mit keres a Fidesz egyik alelnöke rendszeresen az operatív törzs ülésein, miközben most éppen nem kormánytag, a grémium rendes tagjai márpedig kormánytagok, illetve szakemberek és Kósa egyik kategóriába sem tartozik. Esetleg a honvédelmi bizottsági elnöki tiszt lehet a megoldás, bár a grémium semmit sem profitál abból, hogy elnökük ott ül a vírusügyi döntéseknél.”
Kiderült, hogy a belügyér vendégeként ő ott a megfigyelő. Gondolni lehet a honvédelmi bizottság elnökeként. A dolog alapkérdése persze ettől megmaradt, mert nem az a kérdés, hogy milyen indokkal, hanem azt, hogy: MINEK???
Ugyanis „A honvédelmi bizottsági jegyzőkönyvek szerint” a derék elnökük ezeddig nem talált semmi említésre méltót, ennek persze számos oka lehet:
ezeken a banzájokon nem történik semmi érdemleges, csupán parasztvakítás; a szorgos munka látszatát keltve,
történik ugyan valami, de annak nincsenek honvédelmi vonatkozásai,
elhangzanak valóban érdemi információk is, azonban ebből Lali-király egy kukkot sem ért! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.