Az M3-as autópálya Rekettyés pihenőjénél gyalogost gázoltak, a 106-os kilométernél mindkét oldalon sávlezárásra kell számítani.

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Egy személygépkocsi gyalogost gázolt az M3-as autópályán a Rekettyés pihenőnél. A 106-os km-nél mindkét oldalon sávlezárásra készüljenek.

- Árokban borult egy személyautó az 51-es főút Szalkszentmárton és Dunavecse között. Félpályás lezárás mellett kezdték el a helyszínelést.

- Megélénkült a forgalom a Budapest környéki bevezető utakon, de egyelőre csak az M3-as autópályán Bag térségében tapasztalható lassulás.

- A magyar-osztrák határszakaszon Hegyeshalomnál, a határátkelőhely kilépő oldalán, kora hajnalra végre megszűnt a torlódás, 5-10 percen belül átléphető a határ. Most Sopronnál van zsúfoltság, Ausztria felé a 84-es főúton 3 km-es a várakozó kocsisor és legalább félórás a várakozási idő. A közeli fertőrákosi határállomáson is áll a sor. Ott 40-45 percet kell sorban állni.

Túlméretes szállítmány közlekedik hétfő este Hegyeshalom és Dunakeszi között

Túlméretes szállítmány indult el este 7 órakor Hegyeshalomból Dunakeszire. A szerelvény az M1-es autópálya – M0-s autóút – M2-es autóút – 2-es főút útvonalon éri el Dunakeszit. A 45 méter hosszú, 85 tonna súlyú járművet sárga kísérőkocsikkal biztosítják, alkalmanként a forgalmat is leállítják. A jármű várhatóan hajnal 1 óra körül érkezik Dunakeszire.

Ilyenek voltak az útállapotok az Útinform kora reggeli jelentése szerint:

Békés, Csongrád-Csanád, Bács-Kiskun, Tolna és Somogy megyék déli területein, valamint Baranya megyében még havazik vagy szállingózik a hó. A gyorsforgalmi utak túlnyomórészt sónedvesek. A fő- és mellékutak burkolata szinte mindenütt sónedves, de a havazással érintett területeken, Baranya, Békés, Bács-Kiskun és Somogy megyékben előfordulhatnak havas-latyakos útszakaszok is.

A látási viszonyok általában jók, egyedül Tatabánya térségében lehet ködfoltokra számítani. Többnyire szélcsend van, vagy gyenge a légmozgás. A hőmérséklet -8 és -1 C fok között változik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.