Emlékeznek még Orbán egyik -mert sok van, ezért nem egyszerű a dolog- zseniális ötletére? Arra gondolok, amikor áprilisban pont jókor érkezett váratlanul Sátoraljaújhelyre megszemlélte, hogyan készülnek a maszkok az újonnan érkezett kínai gépsoron? Akkor az volt a “mondása”, hogy havi 2,8 millió, azaz összesen 9 millió maszk készül majd a csodagépsoron. Ez nem jött be….

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
LOPNAK, CSALNAK, HAZUDOZNAK... ennyi a lényegük.
@ómió: elmondanád mi a helyzet ez ügyben?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Még el lehet adni szatyorvarrógépnek...
Aki Én
LOPNAK, CSALNAK, HAZUDOZNAK... ennyi a lényegük.
@ómió: elmondanád mi a helyzet ez ügyben?
kereső
Ez is toporzék portyázóinak, fürkészeinek "köszönhető".
Nessy
Volt olyan naiv lélek, aki nyomozásra számított? Nincs itt kérem semmi látni való, haladjunk tovább!
csipetke
Hápersze. Szólt nekik poltpéter,hogy nincs itt semmi látnivaló, oszt jóvan.Ezzel a kérdés megoldva,lezárva.
csak úgy....
miért is nyomozna a rendörség ha a tettes (tettesek) nem ismeretlenek!?
a másik,-ha a nyomozati anyag 30 évre titosítva lenne (nemzetgazdasági okokból) ,akkor az egésznek mi értelme!?
Aki Én
,,Tisztelt Hölgyeim és Uraim! Az egyik legsúlyosabb történet, amitől szenvedünk, a hazugság politikájával függ össze. Tegnap és a mai napon megpuccsolták a magyar parlamentet. A kormány puccsot hajtott végre a népképviselők ellen, és puccsot hajtott végre Magyarország népével szemben is. Mindannyian tudjuk, hogy a jövő egyik legfontosabb kérdése, 20-30 évre meghatározó gazdasági kérdése, amiből nekünk – a fejünkben lévő energiát leszámítva – nem sok maradt. Tehát kulcskérdés – nem egyszerűen csak gazdasági, biztonsági, külpolitikai – hanem a szabadságunkkal is összefüggő kulcskérdés, hogy hogyan, kitől, milyen feltételek között szerezzük azt be. Nem kerülünk-e függőségbe, jó áron szerezzük-e meg? Vagy másnak jó, ha mi ezen az áron szerezzük meg?

Ezek olyan kérdések, amelyekhez joga van, ezekhez az információkhoz joga van a magyar népnek, de különösen joga van a magyar nép választott képviselőinek. Olyanok vagyunk, amilyenek, de mégiscsak mi vagyunk a magyar nép választott képviselői. Ez felelősség. Tudnunk kell dolgokról."
...
,,Ez a mi életünk, ez nem a kormány a kormány biznisze. Ez a mi életünk. És aki elveszi a választott képviselőktől a valóságos helyzet megismerésének jogá
...az valójában puccsot hajt végre a magyar alkotmányos rend, a magyar népképviselők és az egész magyar néppel szemben. Március 9-én azt is mondjuk el: eddig, és ne tovább. Sőt, hátrább az agarakkal!"
...
,,És végül, kedves Barátaim, március 9-e arról is szól, hogy azok a magyar emberek, akik kevésbé tudatos emberek, mint akik itt összejöttek a teremben, kevesebbet foglalkoznak közélettel, szűkebb értelemben szemlélik a maguk életét, hiszen sokan vannak ilyenek Magyarországon, fontos, hogy ne engedjük, hogy egyszerű szavazógéppé degradálják őket. El kell mondani nekik, hogy a demokrácia nem arról szól, még ha ezt is oktatta az elmúlt 18-20 évben a magyar politika, hogy kedves barátom, négyévente egyszer elmehetsz szavazni, aztán ha eltaláltad, jó, ha nem találtad el a jó választ, négy év...
Aki Én
...négy év múlva változtathatsz, de addig csönd. Addig neked nem osztottak lapot. Ma ezt tanítja a politika, ma ezt tanítják az embereknek.
lampa laz
...mert Magyarország 1 demokratikus ország ahol működik a jogállamiság. Itt felszámolták a korrupciót, nincs bűnözés mert olajszőke 3 hét alatt rendet teremtett. Azóta ezek mind tudják, h hova kell az x-et tenni szavazáskor. Mészáros lölö soha sem volt milliárdos csak egy 1x-ű gázszerelő. Tiborcz is tükröspusztán húzza meg magát a pajtában népes családjával együtt. Nincs ingatlana, kastélya, kikötője, nyaralója, tanyája stb...
De mi tudjuk, h az ilyen és hasonló beruházások túlszámlázásaiból lettek milliárdosok.
kereső
@Aki Én: 12:44. Mikori orbán beszédből idéztél???
kissé felnőttem
bezzeg ha én hoztam volna már ki is hültem volna a gyorsaságuktól.
Jozefina
Jó helyre továbbították a feljelentést:
"a feljelentés a rendőrök továbbtolták elbírálásra a NAV-nak, pontosabban a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatóságának."
NAV, mintha a fidesz maffia jobb keze lenne??!!!
Nessy
@Jozefina: Kecskére káposztát! Eltűnik az egész feljelentés!
csak úgy....
az azért "csodálatra" méltó,hogy a magyarok az egyik diktatúrából tereltetik magukat a másik diktatúrába ! elég nekik,hogy lett nemzeti nav,dohánybót,és majdnem minden nemzeti,még a lovarda is...
lehet,hogy a magyar nemzetileg buta és félrevezethetö? a feudalizmusban volt divat,mikor valakik nem hódoltak be az uralkodónak,akkor azokat hazaárulózták,üldözték öket és akár le is nyakazták!
az orbán banda egy feudalista csökevény,aki szarik a jobbágyokra és az ellenük szegülöket üldözik!
ómió
@Aki Én:Majd te meghazudod nékünk, bolsi fajgörény! Ami meg a csalást, lopást illeti, azt talán ott kéne kezdened, hogy a 2002-2010. közötti 14000 milliárdos államadósságnövekmény felhasználását taglalhatnád! Mert ezen az efftársaid nem építettek, nem vettek semmit, de még csak senki, semmit nem is támogattak! Sőt! Inkább emellett még népzsebeltek is! Ezerrel! Szóval, mire is "ment el" a 14000 milliárd, amihez egy maszkgyártó gép még szuvenírnek is nulla? Hazudd ide nékünk! Az a te igazi formád, idiótája! Ne "szerénykedj"!
Aki Én
@ómió: Megint hülye vagy? Megint hazudozol, hogy védd a bolsi hazaárulóidat, te félkegyelmű bolsi csicska?
ómió
@Aki Én: Még mindig a tetübolsi egódat hazudnád rám, tetüfi? Szedáltságodban másra nem "fussa"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.