Schiffer András jogász, LMP egyik alapítója az Spirit FM Viccen kívül műsorában arról beszélt, hogy milyen nehéz dolga lesz az ellenzéknek, ha véletlenül győzni fog 2022-ben.

Schiffer: az LMP csicskása lett a DK-Momentum kettősnek
Fotó: Facebook/Schiffer András

Schiffer szerint ha ’22-ben kormányváltás van, akkor a monetáris politikától az ügyészségig, nem csak hogy nem fognak hozzáférni a választópolgárok,

hanem velük és az új kormánnyal szemben egy ellenséges struktúra lesz.

Azt is elárulta, már milliószor megbánta, hogy Lehet Más a Politika lett a párt neve, sosem gondolta, hogy a politika alkalmasint több ezeréves törvényszerűségein erőszakot lehet tenni, hanem az „An other world is possible” (lehet más a világ) egy a kétezres években indult globalizációkritikus mozgalomnak a mottójából lett származtatva.

„Az más kérdés, hogy ez a párt már nyomokban sem emlékeztet az alapításkori önmagára, tulajdonképpen csicskása lett a DK-Momentum kettősnek”

- véleményezte Schiffer a jelenlegi LMP politikáját.

(Spirit FM)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Az LMP-nek szerencséje, hogy Schiffer végre kilépett a pártból. Schiffer a fidesz szekerét tolta és most a patvonalról próbál okoskodni!!! Jobb lenne, ha hallgatna!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Az LMP-nek szerencséje, hogy Schiffer végre kilépett a pártból. Schiffer a fidesz szekerét tolta és most a patvonalról próbál okoskodni!!! Jobb lenne, ha hallgatna!!!
justhpeter
Az LMP Schiffer elnöksége idején is csicska volt. Jelentőségét tekintve a kdnp szintjén lenne, de az említett szégyenkeresztényekkel szemben előnyévé vált, hogy folyamatosan cserélődött a vezetőség, így kevésbé tudtak kompromittálódni a nara kiálló vezetőségi tagok.
NKF
Szerintem,Schiffer egy jó fej csak a többi nem!
lemming
Hány választás bukott el emiatt a tetűláda miatt is, ahogy Vona miatt is.
Ez a tipikus, ha megdöglött az én tehenem mentalitás.
Schiffer megbukott, ahogy Vona is, de azért adják az ívet kibicként, megint Orbán malmára hajtva a vizet.

A Nemzeti Minimum-program legelső pontja: Elhajtani Orbánt és bűnbandáját a hatalomból, a közéletből és törvény elé állítani őket!
Akik az ország felvirágoztatása érdekében nem ezen dolgoznak összefogva, az hazaáruló, mert a haza érdeke, hogy a maffiakormány eltűnjön végre a színről!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.