Az elmúlt év második felétől egymást érik az olykor ellentmondó hírek az egykori televíziós Várkonyi Andrea “háztájáról”. Az egykori híradós, Bocskor Gábor kislányának édesanyja, a múlt év közepén átigazolt a Hajdú Peter-féle Mészáros Lőrincné által bírtokolt televízióhoz, majd szinte egyidőben az “álompár”, Mészáros és Mészáros válási hírével faképnél is hagyta a csatornát. A legújabb hír szerint pedig friss cégével egy Mészáros-“közeli” Andrássy úti palotájába költözött.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A nap kommentje

Egy hír szerint gondban van a Guinness-rekorder harsányi Schmidt Valéria

Több mint 20 ezer plüssmackó várja egy kelet-magyarországi raktárban, hogy véget érjenek a koronavírus miatti korlátozások – számol be a hvg.hu a reuters.com „Wrapped in plastic, no picnic for Hungarian teddy bears asleep in pandemic” cikkéről.
Valószínű a hozzászólónak is – ahogy nekem is - újdonság volt a rekord maga. Ugyanis „Gyerekkori lelki sebek miatt kezdte gyűjteni a plüssmackókat Schmidt Valéria, akit mindenért kárpótol a Guinness-rekorder kiállításán járó gyerekek boldogsága. ”!
Az igazán frappáns hozzászólás:

„Lőrinc meg cégeket gyűjt egy gyerekkori trauma miatt.”
RonaGyuri
@RonaGyuri: azért ez a cikk sem piskóta; szükségesnek tartotta megjegyezni, hogy "Az egykori híradós, Bocskor Gábor kislányának édesanyja"!!! =))
karma1
@sgl: Sot,... Hiszen van az a penz...:)
RonaGyuri
@karma1: sőt az az igazság, ha Quasimodó gazdag lett volna 5. Húgó kénytelen lett volna egy másik témát keresni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.