Tovább bővült a Magyar Orvosi Kamara által vezetett lista – írta meg a 24.hu. A MOK kiemeli, "forrásaink hitelességéről igyekszünk meggyőződni, de a koronavírus fertőzés tényét illetően nincs jogunk az egészségügyi dokumentációból tájékozódni". 

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) listát vezet a koronavírus miatt elhunyt egészségügyi dolgozókról. A honlap legszomorúbb rovatában már 51 halott neve szerepel – írja a MOK.

Az áldozatok közül a legtöbb (10) háziorvos és mentős volt, de elhunyt egy gyógyszerész házaspár is és nagyon sok kórházi dolgozó (orvos, ápoló és beteghordó) is a covid áldozata lett.

A lista nem hivatalos, a MOK a szomorú halálhírek hitelességéről igyekszik meggyőződni, de a fertőzés tényét illetően nincs joga az egészségügyi dokumentációban tájékozódni.

Listánkon felsorolt kollégáink szomorú halálhíréről a sajtóból vagy saját forrásainkból értesültünk

- írják. Hozzáteszik:

Így ha bárkinek a leírtakkal ellentétes információja van, illetve hozzátartózóként bármely okból nem szeretné elhunyt rokona nevét általunk megjelentetve látni, kérjük az alábbi email címen jelezze!

Forrás: MOK, 24.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pokróc
De erről kussoltak és az élők a hősök nem a holtak .Ez 1 ilyen strange felfogás . Perxe a pénztáros nem hős akinek belefröcsög a pofájába naponta 1 hektó nyál félméterről mert bemegy dolgozni .
Rockxy
és akik az oltásba haltak bele, őket hová számítják?
youtu.be/p9agUz5cQCk
Jozefina
Valószínűleg ha megfelelő védőfelszerelésben dolgoztak volna, akkor ez nem követkzett volna be!!! Sajnálatos!!!
ómió
Pedig állítólag a Lenin összes olvasása gyógyítja! Attól még a vírus is menekül! És az efftársak magas számát is magyarázza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.