Sas József életéért rengetegen aggódtak az elmúlt héten, sokan a legrosszabbtól tartottak, hiszen korábbi egészségi állapotát ismerve nem sok jóra számítottak.

A Jászai Mari-díjas komikus hihetetlen erővel küzd, ömlenek felé a jókívánságok rajongótól, barátaitól, sokan imádkoznak gyógyulásáért, amely úgy tűnik segít.

 Sas József minden óvintézkedés ellenére elkapta a koronavírust, születésnapján már nem lehetett neki gratulálni, kórházba kellett vinni, azóta is ott ápolják.

A humorista agyvérzése után sokáig volt kórházban, de jó ideje már otthon lábadozott. A házi koszttal és a vitaminokkal sikerült felerősíteni szervezetét, ami most óriási szerencse. Ennek és a gondos kórházi ellátásnak köszönheti, hogy a körülményekhez képest, ha nincs is még túl a nehezén, de nem szorul lélegeztetőgépre. 

Sas József felesége, Zsuzsanna asszony szerint nem kevés pénzt emészt fel párja betegsége, olykor...

Közzétette: Story – 2019. szeptember 21., szombat

Annyit tudok, hogy a körülményekhez képest jól van Józsi. Baromi erős a szervezete, a vérnyomását az elmúlt időszakban tökéletesen beállították, így van remény arra, hogy hamarosan túl lesz ezen is. Küldöm neki a szeretet-energiát

– árulta el a Blikknek Nyertes Zsuzsa.

Beregi Péter szerint is lehet bizakodni Sas gyógyulásában, remélhetőleg nem rosszabbodik kollégája állapota, biztató, hogy az első héten már túl van.

Pár napja sikerült beszélnem a feleségével, aki bizakodik, mert az orvosok szerint úgy néz ki, hogy Jóska ki fog jönni ebből, komolyabb szövődmény nélkül leküzdheti a vírust

– mondta a lapnak Sas egyik legjobb barátja.

Címlapkép: Facebook/Story

(blikk.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
Yoda69
Jo erot es egeszseget Józsi!
Varunk vissza mielobb!
jesz
@Szeparepa2: ott van mellette egy fiatal muff, és az még a haldoklóval is csodát tesz...

Azt mondta a dokim, ilyent nem írhat fel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.