A járat átvezet a határzár alatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
a geci VAKONDI csak nem hagyja abba az alagut ásást!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
a geci VAKONDI csak nem hagyja abba az alagut ásást!!!
Nessy
A határőrök ez alatt ultiztak? Vagy segítettek eltalicskázni a kiásott földet? Persze a 30 cm-s járaton tömegével jöttek a migráncsok!
kissé felnőttem
Határőröket kéretik kihagyni ! megszüntette a kormány. nem volt rá per Igény úgy 10 éve.? Ott van a bakondi bácsi jó fizuért őrizze. lapát is akad aztán meg ? drónokkal is ellátták aki ebben illetékes? felvételt elemezzék ha nincs járőr a terepen Az átkosban volt olyan, hogy hecs helyi emberek csoportja és jó kapcsolat az őrsökkel. vagy menjek vissza ?
Giovanni Alba
@kissé felnőttem: A jelzőkerítés alá be volt állítva élére egy 25 centiméteres cementtel átitatott deszkalap (CK lap). Így az aláásásnak változatlan lejtési szögnél jóval hosszabbnak kellett lennie, vagy pedig azonos hossznál jóval meredekebbnek. Egyszerű ez, mint az egyszeregy. A kérdésem csupán az, árokásó, és alagútfúró gépekkel dolgoznak ezek a nyughatatlan migráncsok, vagy robbantanak? Ilyen időben mennyire lehet átfagyva a talaj? Miért nem hagynak már fel az ilyen és ehhez hasonló parasztvakítással?
lemming
Miért halt meg a magyar katona - és pont Ásotthalomnál?!
Ez valójában Toroczkai László szégyene is!
Toroczkai valójában egy veszettül ugató kutya Orbán Viktor pórázára kötve.

Ezerszer inkább a néppártosodott, konszolidálódott a Jobbik, mint a fasiszta mi hazánk, aki eljátssza a rossz zsarut Orbán beteg rendszerében, hogy a középen álló jobboldali érzelmű emberek a Fidesz hálójába fussanak, a Fidesz hálójának csapdájába végezzék.

Régen ez a Jobbik volt.
Ha a mi hazánk elkezd ugrálni, és (túl)erősködni Orbánnal szemben, önállósodni vagy függetlenedni, akkor arra a sorsra jut, mint a Jobbik.
Ellenség lesz egyből a barátból!

Ha megnézed, Orbán először a jobboldalt darálta le, hogy csak Ő egyedül maradhasson és csak ezután volt prioritás a baloldal, az ellenzék vegzálása.
Érted ezt?
Orbán szó szerint szétzúzta a jobb oldalt és a konzervatív közepet, megfosztva a különböző érzelmű, érzületű embereket attól, pártot választhassanak a jobboldalon!

Orbán mindenkit belekényszerített egy alomba, ahol mindenki elvesztette az identitását.
És most történelmet hamisítanak, hogy új identitást adjanak az elveszetteknek...

A kognitív disszonancia egy szörnyűség, egy gépezet, ami a lelkedet, a lelkületiséged veszi el, darálja be, gyalázza meg!
Amikor a saját hitedet elorrozzák tőled, és az agymosás miatt a meggyőződéssel ellentétes dolgokban, ideológiákban kezdesz hinni...

Ez veszély... Ez felhábor... Ez undorító!
Giovanni Alba
Elolvastam a cikket a HVG-n. Most nem tudom, sírjak-e vagy nevessek, illusztrációként egy régebbi kép van kitéve, nincs friss.
"Óriási szenzáció! Világra jött a legendás csodaszarvas, hófehéren, és hétágú aganccsal. Sajnos a fénykép negatívját előhívás közben véletlenül fény érte, de van régebbi képünk egész szarvascsordákról."
kissé felnőttem
@Giovanni Alba: rossz szokásom alakult ki azt sem szoktam elhinni amit ezek kérdeznek nem amit mondanak. riogatás 98 %
Yoda69
@dr. prédikátor: Ezert kapja a magyarok kozpenzet ez a gennyedek, hogy ijesztgesse az embereket.
El tudom kepzelni a falusi fideSS-birkak mar covidos migrancsokat vizionalnak a kik megeroszakoljak lanyaikat es asszonyaikat, majd rajuk gyujtjak a hazukat. Ezek a naci majmok ilyenekkel riogattak szegeny ecceru embereket, akik azota fideSS hivokke valtak egy eletre.
gina
Mennyit fizetett OV ezért a falusi munkásoknak??? ja elég volt 5 kg krumpli is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.