A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről – írta Schanda Tamás a közösségi oldalán szerdán megjelent bejegyzésében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hangsúlyozta: a tények azonban makacs dolgok.

Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, és ezt bizonyítják a KSH adatai is – közölte.

"Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!" – írta bejegyzésében az államtitkár.

Forrás: MTI

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi meg azon gondolkodunk,hogy a fidesz 11 éve alatt volt-e olyan eset,amikor az orbán-párt igazat mondott?De nem emlékszem ilyenre.Ha volt is,egyszer-egyszer,az csak véletlen volt,és aki elkövette,az azonnal repült
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Szeparepa2: Miért zavar, ha egy cikkről hosszabban is beszélünk? Van olyan eset, nem ritkán, mikor a cikken belül oldal témákra is kitérünk, és valós beszélgetés alakul ki. Akkor ne olvass minket se. Egyszerű a megoldás!
sgl
@Szeparepa2: de nem kell 100x benyomni a mocskot!
Elég 1x akkor is eltűnik! a Most Beszédtéma blokkból.
sgl
@Horizont: csakhogy van elővágás, riposzt is és ehhez tök hülye az ellenzék!
Ez a baj!
Humoristákban jó riporterekben ez megvan de ma az ellenzéknél ostoba felkészületlen médiacsótányok vannak akik nemhogy ahhoz hülyék amiről beszél hanem általánosan tájékozatlan.
Bejön egy politikus akinek tánciskolája van és értekezik a vakcina hatásairól vagy a gazdaságról.
A médigeczi meg párban hülye hozzá.
Lepényleső
Ez a bejegyzés vajon mennyit hozhatott volna Münchausen báró konyhájára? Éhen nem halt volna?
ómió
Ugyan már! Csak "hozza az efftársi szokásost"!
Shikari
@gina: Minden libsit összefogdosnak! Veled fogják kezdeni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok