A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről – írta Schanda Tamás a közösségi oldalán szerdán megjelent bejegyzésében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hangsúlyozta: a tények azonban makacs dolgok.

Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, és ezt bizonyítják a KSH adatai is – közölte.

"Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!" – írta bejegyzésében az államtitkár.

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi meg azon gondolkodunk,hogy a fidesz 11 éve alatt volt-e olyan eset,amikor az orbán-párt igazat mondott?De nem emlékszem ilyenre.Ha volt is,egyszer-egyszer,az csak véletlen volt,és aki elkövette,az azonnal repült
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Megtanultál jól segget nyalni tomperka!
csak úgy....
van egy schanda gyanúm,hogy azt a hazudozást a "keresztény konzervatívok" :) vitték tökélyre!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
csipetke
Mi meg azon gondolkodunk,hogy a fidesz 11 éve alatt volt-e olyan eset,amikor az orbán-párt igazat mondott?De nem emlékszem ilyenre.Ha volt is,egyszer-egyszer,az csak véletlen volt,és aki elkövette,az azonnal repült
lemming
Az a sanda gyanúm, hogy a KSH adatai semmire sem bizonyíték.
Schanda-banda, úgy tudom a kalácsadó gazdádnak van papírja róla, hogy hazudós.
Clavigo
@Shikari: Azt értjük amit röfögsz..( többé- kevésbé ),,azt már viszont egyáltalán nem,,hogy az evésen kívűl minek nyitod ki a pofádat ? A gyomrodat ne itt a Propin szellőztesd,,te román muzsik..!!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
gina
Mocskos szemét hazug banda, de akinek van egy kis esze. az tudja mi is az igazság. a fidesz a legaljasabb hazudozó alkalmatlan szemét banda. aki nekik hisz annak csak kb 10 az IQ ja
Eladott Ország
"Az ITM államtitkára, Schanda Tamás szerint Magyarországot kevésbé viselte meg a koronavírus-járvány, mint más, akár gazdagabb országokat, ennek oka pedig az elmúlt évtized eredményes gazdaságpolitikája. Nézzük meg inkább azt, hogy Magyarország mennyivel viselte jobban a járvány pusztítását. 2020 első negyedévében a magyar gazdaság 0,4 százalékkal csökkent, ez a második negyedévre 14,6 százalék lett, amivel az Európai Unió harmadik legsúlyosabban érintett gazdaságává vált. Nálunk rosszabb mutatókat csak a spanyolok és a horvátok értek el. Ezt követte a harmadik negyedéves adat, ami már plusz 11,4 százalék volt. Ez utóbbi adat alapján gondolhatnánk, hogy ez egy nagyszerű teljesítmény, de annyira azért nem az. Ugyanis a nálunk korábban rosszabbul teljesítő spanyolok ez idő alatt 16,7 százalékos javulást értek el. Ez lényegében azt jelenti, hogy az Európai Unión belül csak a horvátok teljesítettek rosszabbul, mint a magyar gazdaság." Talán ha Schanda úr megkérdezné azt a több száz/ezer vállalkozást akik végleg tönkrementek, a sok százezer munkanélkülivé vált embert, akkor az a (sanda) gyanúm hogy ők más véleményen lennének. És még örülhetne ha a felmenői nem kerülnének bele a vélemény nyilvánításba. Nem kis megpróbáltatás lenne megállni.
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_640,h_480/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/12/ner.jpg
gina
@Shikari: Te egy agyhalott panelproli vagy, nem is értem hogy tudsz 2 szót leirni ezzel a nulla IQ ddal -- ja értem bemásoltad az egyik fidesz patkány irományát , hát erre talán még képes vagy . kocsmatöltelék !!!
gina
@Shikari: Veled kell kezdeni te elmebeteg , takaritani fontos mert a szar már a nyakatokig ér. hiába irogatsz.. itt rossz helyen vagy,, látszik a krumpli és alma amit a föni osztogat az ilyen kis alja kutyáknak hahhahahaha
Aki Én
Azt figyeltem meg, hogy amikor a hazugságról beszélnek, akkor hazudnak a legtöbbet.
Azt is megfigyeltem, hogy ha valamiben hazudnak, akkor azt sokszorosan mondják másra.
Itt van mindjárt a szólásszabadság, meg a véleménynyilvánítás ügye. Abban mostanában az igazságtalanságügyi miniszter néni hazudozik nonstop.
Nessy
@Aki Én: Münchausen báró, és Hári János a fideszhez képest az igazság bajnokai! Ilyen fapofával, ennyi tudatos valótlanságot felolvasni, elmondani komoly teljesítmény! Ezért már megérdemlik a milliós fizetést!
Aki Én
@Nessy: Ezért évtizedes börtönt érdemelnek.
Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. A kormányközeli és kormánypárti sajtó sorra veszíti el a rágalmazási pereket, kártérítést kell fizessenek, helyreigazítást megjelentessenek csak azért, mert valótlant állítottak. Valótlanság állítása pedig a hazugság PC megfogalmazása.
Aki Én
@Shikari: Nem szólítanád fel az apád, hogy fejezze be a zaklatásodat? Már online is teljesen világos, hogy megzakkantál. Hát csodálkozol, hogy személyesen már régen elkerülnek az emberek?
tudode
Nem azért, csak amiatt az ellenzék kamuvideója eltörpül TABU országban az, ahogy a felcsúti nemzetvezető magához ragadta az ÚJ ÁLLAMÁVAL a hatalom minden ágát bogát, köztük a népegészségüggyel együtt a saját szintjén a járványkezelés "is", azok után, hogy
.
--- Orbán Viktor esküje a Parlamentben 2010
www.youtube.com/watch?v=niXMcYSxH0g
.
Csak,hogy ne feledjük,mire esküdött fel! Én Orbán Viktor esküszöm,hogy hazámhoz a magyar KÖZTÁRSASÁGHOZ és annak népéhez hű leszek! Az ALKOTMÁNYT a többi JOGSZABÁLY-al EGYÜTT BETARTOM ÉS MEGTARTATOM! A tudomásomra jutott TITKOT megőrzöm! MINISZTERELNÖKI TISZTSÉGEMBŐL EREDŐ FELADATAIMAT a magyar köztársaság fejlődésének előmozdítása és az alkotmány érvényesülésének érdekében lelkiismeretesen teljesítem! ISTEN ENGEM,ÚGY SEGÍJEN!
-----------------------------
.
----- Vörös Imre: alkotmányellenes puccsal élnek Orbánék?
hvg.hu/itthon/20120307_voros_imre_essze
-------------------------
..
----Magyarországon befejeződött a diktatúra kiépítése - Vörös Imre a Klubrádióban (2020.08.11.)
www.youtube.com/watch?v=Jt6vTh3as5U&t=1771s
.
www.klubradio.hu/archivum/reggeli-gyorsreggeli-szemely-2020-augusztus-11-kedd-0900-voros-imre-12282
----------------------------
.
Ezek után "Ha összefogunk ismét mi fog sikerülni"? Ez itt a kérdés!
Clavigo
@Shikari: Habzik a szád ,muzsik... Csillapodjál..
Sámannus
Mondjuk a legnagyobb hazugság, ha a munkavállalókat számoljuk, az építkezésekre elmegyünk sok helyen nem is beszélnek magyarul.tehát a többlet elszámolása igeigen nagy átverése a kórmánynak. Szóval ülsz álsz fexik kis mitugrálsz pofa be!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
Aki Én
@Shikaratyi: Esküszöm, hiányoznál. Mindig emlékezteted az embert, melyik az a szellemi toprongy hazaáruló horda, kik közé tartozni bűn lenne.
gina
@Shikari: Te idióta azt sem tudod mit irogatsz.. menj elöször iskolába tanulni ,te IQ null
gina
@Shikari: Te putris sötét .. ide jössz mert otthon a ronda nejed nem hagy szóhoz jutni és itt élvezkedsz hahahahha---igaz a cigány putridban mit csinálhatsz mást ----tanulj a baloldaltól egy kis intelligenciát ... de az nem megy egy ilyen agyi nyomoroncnak ... jóval kezdesz te kis patkány
kokopelli
@gina ...a sajátmaga által összetákolt "oxymoronok"-kal akar villogni,holott azok mind értelmetlenek! (IQ=lábméret nála!)
Clavigo
@Shikari: Remélem ,érzed a törődést,,te román muzsik .
solidedge
Elnézést Schanda úr, valamit félreértett. Orbánék nem a baloldal.
Aki Én
@solidedge: De az a Sanda gyanúm, hogy mégis több közük van hozzá, mint az ellenzéknek.
Nessy
@sgl: A csudába! pedig ott álltam a lépcsőnél, pont a rendőr sorfalnál, de esküszöm egyetlen fiatal rendőr srácot sem bántottam! Elcsábításukhoz meg már kissé öreg harci paci voltam. Annyi volt ott a rendőr,hogy a fél várost megvédhették volna, ha történt volna valami. Falat sem akart senki mászni! Ezt a középületbe betörést, büfé készlet felzabálását, ajándék gyűjtést mintha a jobboldali "szelid vandálok" tették volna 2006-ban! Hogy jobban lássanak, felgyújtottak pár ott álló autót is. A fidesz 2010-ben szentté avatta őket!
Nessy
@Szeparepa2: Csak éppen megszünteted az értelmes hozzászólásokat is! Hidd el, nagykorúak vagyunk, túl tudunk lépni azokon a kommenteken, amelyek csak felesleges értelmetlenséget tartalmaznak. Viszont a te ismétléseiden már a kutyának sincs kedve átvergődni, és nem válaszol az értelmes bejegyzésekre sem. Azaz, hazavágod az egészet.
Aki Én
@Szeparepa2: Sajnos ezzel nem fogod kipucolni innen a patkányokat :(
Én sem tudom megállni, de a legjobb az lenne, ha senki nem reagálna rájuk.
Nessy
@Szeparepa2: Miért zavar, ha egy cikkről hosszabban is beszélünk? Van olyan eset, nem ritkán, mikor a cikken belül oldal témákra is kitérünk, és valós beszélgetés alakul ki. Akkor ne olvass minket se. Egyszerű a megoldás!
Lepényleső
Ez a bejegyzés vajon mennyit hozhatott volna Münchausen báró konyhájára? Éhen nem halt volna?
ómió
Ugyan már! Csak "hozza az efftársi szokásost"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.