A baloldal mást sem csinál a járványhelyzetben, csak kamuvideókat készít és hazudozik, legyen szó akár az egészségügyről, akár a gazdaságról, a családok megélhetéséről – írta Schanda Tamás a közösségi oldalán szerdán megjelent bejegyzésében.

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára hangsúlyozta: a tények azonban makacs dolgok.

Magyarországon 2020 őszén 8 ezerrel többen dolgoztak az elsődleges munkaerőpiacon, mint egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, és ezt bizonyítják a KSH adatai is – közölte.

"Ez azért van így, mert a magyar emberek munkából akarnak és tudnak megélni, és ehhez a kormány minden lehetőséget meg is teremt! Már több mint egymillió munkahelyet megvédtünk, illetve létrehoztunk a járvány kitörése óta, de tudjuk, hogy van még feladat ezen a téren. Együtt azonban újra sikerülni fog!" – írta bejegyzésében az államtitkár.

Forrás: MTI

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Mi meg azon gondolkodunk,hogy a fidesz 11 éve alatt volt-e olyan eset,amikor az orbán-párt igazat mondott?De nem emlékszem ilyenre.Ha volt is,egyszer-egyszer,az csak véletlen volt,és aki elkövette,az azonnal repült
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@sgl: A csudába! pedig ott álltam a lépcsőnél, pont a rendőr sorfalnál, de esküszöm egyetlen fiatal rendőr srácot sem bántottam! Elcsábításukhoz meg már kissé öreg harci paci voltam. Annyi volt ott a rendőr,hogy a fél várost megvédhették volna, ha történt volna valami. Falat sem akart senki mászni! Ezt a középületbe betörést, büfé készlet felzabálását, ajándék gyűjtést mintha a jobboldali "szelid vandálok" tették volna 2006-ban! Hogy jobban lássanak, felgyújtottak pár ott álló autót is. A fidesz 2010-ben szentté avatta őket!
Nessy
@Szeparepa2: Csak éppen megszünteted az értelmes hozzászólásokat is! Hidd el, nagykorúak vagyunk, túl tudunk lépni azokon a kommenteken, amelyek csak felesleges értelmetlenséget tartalmaznak. Viszont a te ismétléseiden már a kutyának sincs kedve átvergődni, és nem válaszol az értelmes bejegyzésekre sem. Azaz, hazavágod az egészet.
Aki Én
@Szeparepa2: Sajnos ezzel nem fogod kipucolni innen a patkányokat :(
Én sem tudom megállni, de a legjobb az lenne, ha senki nem reagálna rájuk.
Nessy
@Szeparepa2: Miért zavar, ha egy cikkről hosszabban is beszélünk? Van olyan eset, nem ritkán, mikor a cikken belül oldal témákra is kitérünk, és valós beszélgetés alakul ki. Akkor ne olvass minket se. Egyszerű a megoldás!
Lepényleső
Ez a bejegyzés vajon mennyit hozhatott volna Münchausen báró konyhájára? Éhen nem halt volna?
ómió
Ugyan már! Csak "hozza az efftársi szokásost"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.