Közpénz.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemming
Hihetetlen, hogy milyen pénzekkel dobálóznak ezek, miközben a magyar emberek fele szegénységben él.

Az ellenzékiek közül nyugtassa már meg a rájuk szavazó tümeget, hogy 2010-óta tételesen, összegszerűen fel van írva, hogy mennyi pénzt lopott Orbán, és mi hová került milyen jogcímen.
És arról is, hogy a jelenlegi alaptörvény alkotmányellenes, ezért egyszerű többséggel megszüntethető, és akik e szerint a jogszabályok szerint követtek el bűntényt, felelősségre vonhatók. A jóhiszeműség nem játszik, mert az egyetemes jog szerint tudható, hogy hiába emelték jogerőre a hamis kétharmados hatalmukkal visszaélve egy törvénytelen jogszabályt, törvénytelenséget követtek el.

Szóval, az ellenzék mutathatna valamit a terveiből, és ne megint az látszódjon, hogy ki milyen pozíciót szeretne megszerezni.
Ez megoldható?
Talán elmegyek szavazni 2022-ben, mert egyszer biztos, hogy csak az én egy szavazatomon műlik a választás sikere, de ehhez szeretnék látni egy programot végre, és a menetét az elszámoltatásnak és Orbán Viktor 30 évre börtönre ítélésére.
tudode
Ha emlékem nem csal, a "47.000 Ft-ból meglehet élni" fideszes szajkót a Szerencsejáték Zrt intézőbizottságába mentette ki őfélesége a csatatérről!
vitriol
Na, még egy cecilia, pedig az az egy is sok már nekünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.