Fullajtár szerint a jelenlegi vezetés már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek.

Fullajtár Andrea is felmondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A Katona József Színház színművésze, az intézmény osztályvezető tanára a hvg.hu-hoz is eljuttatta sorait.

Fullajtár Andrea

Közzétette: Színház- és Filmművészeti Egyetem – 2020. szeptember 6., vasárnap

Úgy fogalmaz, csak az osztályért maradt, megpróbált minden törvényes eszközzel tiltakozni egy törvénytelen folyamattal szemben. Továbbra is ehhez tartja magát.

A jelenlegi vezetés már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek. Az osztályom féléve megkérdőjelezhetetlen. Mindent dokumentáltam. Akár holnap viszem a papírokat bíróság elé! De ebben a rendszerben tovább nem tudok osztályfőnökként részt venni. A mai nappal felmondok az SZFE-n!

– jelentette be.

Fullajtár Andrea már novemberben is arról számolt be a hvg.hu-nak, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetői fenyegető trükkel érték el, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek velük az oktatók: azokat rendelték be elbeszélgetésre, akiknek próbaidős a szerződésük, így indoklás nélkül ki lehetne rúgni őket, noha a tárgyalásokon végül nem erről volt szó.

Címlapkép: Facebook/zSínház- és Filmművészeti Egyetem

(hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A lövész úr szétlövi az egész sszínművészetit!!! Ehhez értenek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Jozefina
A lövész úr szétlövi az egész sszínművészetit!!! Ehhez értenek.
ómió
Nyilván "ideológiai visszalépéstől" tart az efftársnő!
jesz
Fullajtár rájött, hogy esélye sincs...így emelt fővel távozhat, mint egy harcos amazon.
Namely
@Jozefina: szerintem kicsit állj le a cuccról :)
Namely
Már várom a cikkeket, hogy "a takarítónő, Kovácsné Sarki Rozália is felmondott az szfe-n".
csipetke
A neves színészek,oktatók felmondanak,majd jönnek helyettük a dagadt migráncs által összekukázott ZS kategóriás senkik tanárnak,és oktatónak. Ezzel lezüllesztik az eddig jól működő intézményt.Kérdés,hogy a diákok akarnak-e majd a nevenincs akárkikkel tanulni,vagy otthagyják az egészet.Nem véletlenül mondta valaki,hogy amihez orbán hozzányúl,az sz@rrá változik.
Kik vannak a kuratóriumban?Egy "olajos ember",akinek annyi köze van a színészethez,hogy talán járt már színházban előadáson,egy kiszuperált lövész,és a sokhelyen leszerepelt vidnyánszki.Ezekkel borítékolható a bukás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.