Fullajtár szerint a jelenlegi vezetés már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek.

Fullajtár Andrea is felmondott a Színház- és Filmművészeti Egyetemen. A Katona József Színház színművésze, az intézmény osztályvezető tanára a hvg.hu-hoz is eljuttatta sorait.

Fullajtár Andrea

Közzétette: Színház- és Filmművészeti Egyetem – 2020. szeptember 6., vasárnap

Úgy fogalmaz, csak az osztályért maradt, megpróbált minden törvényes eszközzel tiltakozni egy törvénytelen folyamattal szemben. Továbbra is ehhez tartja magát.

A jelenlegi vezetés már csak zárt ajtók mögött kommunikál, és abból is világosan látszik, mire készülnek. Az osztályom féléve megkérdőjelezhetetlen. Mindent dokumentáltam. Akár holnap viszem a papírokat bíróság elé! De ebben a rendszerben tovább nem tudok osztályfőnökként részt venni. A mai nappal felmondok az SZFE-n!

– jelentette be.

Fullajtár Andrea már novemberben is arról számolt be a hvg.hu-nak, hogy a Színház- és Filmművészeti Egyetem új vezetői fenyegető trükkel érték el, hogy tárgyalóasztalhoz üljenek velük az oktatók: azokat rendelték be elbeszélgetésre, akiknek próbaidős a szerződésük, így indoklás nélkül ki lehetne rúgni őket, noha a tárgyalásokon végül nem erről volt szó.

Címlapkép: Facebook/zSínház- és Filmművészeti Egyetem

(hvg.hu)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
A lövész úr szétlövi az egész sszínművészetit!!! Ehhez értenek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Nyilván "ideológiai visszalépéstől" tart az efftársnő!
jesz
Fullajtár rájött, hogy esélye sincs...így emelt fővel távozhat, mint egy harcos amazon.
Namely
@Jozefina: szerintem kicsit állj le a cuccról :)
Namely
Már várom a cikkeket, hogy "a takarítónő, Kovácsné Sarki Rozália is felmondott az szfe-n".
csipetke
A neves színészek,oktatók felmondanak,majd jönnek helyettük a dagadt migráncs által összekukázott ZS kategóriás senkik tanárnak,és oktatónak. Ezzel lezüllesztik az eddig jól működő intézményt.Kérdés,hogy a diákok akarnak-e majd a nevenincs akárkikkel tanulni,vagy otthagyják az egészet.Nem véletlenül mondta valaki,hogy amihez orbán hozzányúl,az sz@rrá változik.
Kik vannak a kuratóriumban?Egy "olajos ember",akinek annyi köze van a színészethez,hogy talán járt már színházban előadáson,egy kiszuperált lövész,és a sokhelyen leszerepelt vidnyánszki.Ezekkel borítékolható a bukás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.