A Fidesz európai parlamenti képviselőjét korábban gyorshajtáson kapták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
Túl sok munkát ad a fidesz mostanában az EU-nak.
Eladott Ország
Járóka Lívia arra vigyáz, hogy amit tíz év alatt felépítettek, nehogy lerombolja bárki is. Járóka Lívia, a fidesz elöljáró EP-képviselője arra vigyáz, hogy nehogy szegregáció érje a cigányokat, és amíg ezt nem sikerül elintézni, addig a Gyurcsány meg a Soros a hibás, akik csak balhét akarnak a fidesz meg a Járóka tisztes szándéka mellett. A gyorshajtáshoz most hozzá lehetne csapni, Lívia közpénz síbolását is, aki saját magát, valamint családtagjait fizette-e ki a 35 millió forintos, hátrányos helyzetű fiatalokat felkaroló egyesületének adott állami támogatásból.
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_687,h_327/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2020/01/j%C3%A1r%C3%B3ka.jpg
colibri
Ez is egy gyönyörű tolvaj díszpéldánya a fidesznek. Hogy hanyadik a sorban, azzal nem is érdemes foglalkozni, mert mid az, csak van, aki előbb bukik le, van aki utóbb. Nagyon sok erőt, egészséget kívánok Hadházy Ákosnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.