A polgármester szerint a kormánypárti publicista lakáscseréje színlelt volt, kár érte a kerületet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Haaaaaa!!! Fideszes!!! Legtöbbjükre ez vár!!! Hazudnak, lopnak, csalnak...
Sámannus
Jáj! a sokmázsás ötforintost se perkálta még le és most ez, mikor fog adózni akkor a szlovák rendszámok után?
Betojok ezen a muksón. sunyi és törvénykerülő.
csipetke
Na végre.Itt az ideje,hogy megszívassa már valaki ezt a pökhendi,retkesszájú lényt. Az orbán csicskák egyikét..
Jozefina
Haaaaaa!!! Fideszes!!! Legtöbbjükre ez vár!!! Hazudnak, lopnak, csalnak...
Eladott Ország
Az újságíró lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz. A lakásért költségelvű lakbért fizet, havonta 31737 forintot. Ez a lakbér meglehetősen alacsony, az egyik legnagyobb ingatlanportál hirdetési között több kiadó Úri utcai lakást is találtunk, a hasonló méretű ingatlanokért pedig piaci alapon ennek a tízszeresét is elkérhetik. Egy majdnem ugyanekkora – 46 négyzetméteres – másfél szobás lakást 280 ezer forintos bérleti díjért kínálnak kiadásra, de egy valamivel nagyobb, 56 négyzetméteres kétszobás kiadó lakást is találtunk az Úri utcában, amiért 475 ezer forintos bérleti havi díjat kérnek. Az Úri utcában urak laknak kiváltságosan alacsony áron. Ki mások? Bayer Zsolt, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke. És még ki? Palkovics László beszéd- és gondolathibás miniszter. Na de legalább volt olyan édesdrága, hogy hajlandó lenne valamivel többet fizetni a bérletért. Cukiiii! És itt él a kerület korábbi fideszes polgármestere, Nagy Gábor. Ezeket a fószereket kellene szó nélkül és rendőri asszisztálással kilakoltatni. Már csak a megszégyenítés miatt is. Érne ez is egy nemzeti konzultációt.
Íme a boldog fideszes nemzetőr
24.p3k.hu/app/uploads/2019/04/73868573_16.jpg
Eladott Ország
@Szeparepa2: Nehéz ügy a trükkös fideszes lakásbérleti szerződéseket egyenként bíróság elé vinni, melyek folyamatban vannak.
hvg.hu/itthon/20210111_Budavar_ellenzeki_polgarmestere_dontott_tovabb_jar_a_berlakas_a_fideszes_elod_csaladjanak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.