A polgármester szerint a kormánypárti publicista lakáscseréje színlelt volt, kár érte a kerületet.

(Forrás: 24.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Haaaaaa!!! Fideszes!!! Legtöbbjükre ez vár!!! Hazudnak, lopnak, csalnak...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Haaaaaa!!! Fideszes!!! Legtöbbjükre ez vár!!! Hazudnak, lopnak, csalnak...
Szeparepa2
Nagy hisztéria volt, hogy a polgi befeküdt a NERsevik náci maffiának, mert egy idős nermaffia nagyszülő házaspárt békén hagy... ők nem tehetnek róla, hogy náci hazaáruló tolvaj csaló rablógyilkos NERmaffiatag az unokájuk... szerecsétleneket, ha már be lettek oda telepítve, undoító lene kipaterolni onnan emiatt... viszont ím itt van, újabb per indult, már folyamatban van néhány, a náci hazaáruló csaló parazita patkányok ellen, zajlik az ügyek felgöngyölítése... Van a másik élősködő NERnáci féreg miniszter, akinek nem jut hálisten eszembe a neve, a disznófejű egybites csicska, aki ki is lépett volna már nemrég, de a geci nem fogadta el... ő is ki lesz rakva onnan... de nem lenne jó, ha arról álmodoznának ezek hazaáruló parazita patkányok, hogy ennyivel megússzák, mert ezután még kapnak hamarosan egy még jobb szociális lakást, a börtönben, ott ingyen lehet lakni és még kaja is van, csodálatosan jó lesz a rohadék sunyi csaló potyázó, ingyenélő szarbángeci cseléd szarháziaknak... és még van százával hasonló mutyi ott, lapítanak a messze ár alatti mutyi lakásokban a NERsevik patkányok, MIND SORRA KERÜLTÖK FÉRGEK A KURVA ANYÁTOKAT, mind ki lesztek onnan zavarva, és utána szépen bíróság elé álltok és börtönbe mentek (hiszen lesz bőven halmazat), EGY ÉLETRE A KURVA ANYÁTOKAT... (ahányszor törlitek, annyiszor rakom ki újra és egyre cifrábban)
Eladott Ország
Az újságíró lakáscserével jutott hozzá a 49 négyzetméteres ingatlanhoz. A lakásért költségelvű lakbért fizet, havonta 31737 forintot. Ez a lakbér meglehetősen alacsony, az egyik legnagyobb ingatlanportál hirdetési között több kiadó Úri utcai lakást is találtunk, a hasonló méretű ingatlanokért pedig piaci alapon ennek a tízszeresét is elkérhetik. Egy majdnem ugyanekkora – 46 négyzetméteres – másfél szobás lakást 280 ezer forintos bérleti díjért kínálnak kiadásra, de egy valamivel nagyobb, 56 négyzetméteres kétszobás kiadó lakást is találtunk az Úri utcában, amiért 475 ezer forintos bérleti havi díjat kérnek. Az Úri utcában urak laknak kiváltságosan alacsony áron. Ki mások? Bayer Zsolt, Habsburg-Lotharingiai Mihály főherceg, Dorkota Lajos, a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal elnöke. És még ki? Palkovics László beszéd- és gondolathibás miniszter. Na de legalább volt olyan édesdrága, hogy hajlandó lenne valamivel többet fizetni a bérletért. Cukiiii! És itt él a kerület korábbi fideszes polgármestere, Nagy Gábor. Ezeket a fószereket kellene szó nélkül és rendőri asszisztálással kilakoltatni. Már csak a megszégyenítés miatt is. Érne ez is egy nemzeti konzultációt.
Íme a boldog fideszes nemzetőr
24.p3k.hu/app/uploads/2019/04/73868573_16.jpg
Szeparepa2
@Eladott Ország: Amúgy kiutalt szociális lakásokká minősítették ezeket csodás mutyival, ez az alibi... (más kérdés, hogy élethosszig tartó a hamis jog hozzá, tehát valójában öröklakás és még árulható is piacképes áron, mégha nem is a teljes árán, de igen nagy a haszon akkor is, ha azt nézzük, mit adott a csaló hazaáruló patkány cserébe, hiszen ezek mutyi csere ügyletek keretében lettek intézve)
Eladott Ország
@Szeparepa2: Nehéz ügy a trükkös fideszes lakásbérleti szerződéseket egyenként bíróság elé vinni, melyek folyamatban vannak.
hvg.hu/itthon/20210111_Budavar_ellenzeki_polgarmestere_dontott_tovabb_jar_a_berlakas_a_fideszes_elod_csaladjanak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.