Fontos, hogy rend és tisztaság legyen Magyarországon – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön Vácrátóton, ahol csaknem hárommillió forint kormányzati támogatással számol fel illegális hulladéklerakókat az önkormányzat.

Rétvári: fontos, hogy rend és tisztaság legyen Magyarországon
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Rétvári Bence a térség fideszes országgyűlési képviselőjeként az egyik lerakó mellett tartott sajtótájékoztatón hangsúlyozta: a kormány támogatásával Vácrátótról 200 köbméternyi illegális hulladékot szállíthat el az önkormányzat.

Úgy fogalmazott: a környezetvédelemről nem csak beszélni kell, hanem cselekedni is, nem elég az, ha valaki a pártlogóját zöldre festi, vagy a közösségi médiában a környezetvédelemről ír.

A kormány soha nem látott mértékű 13 milliárd forintos programmal járul hozzá az illegális hulladéklerakók felszámolásához – emelte ki.

A program célja, hogy megszűnjenek a környezetet szennyező, sok helyen utak mentén, erdőben, különböző elhagyatott részeken található illegális hulladéklerakók, ahová egyebek közt már nem működő hűtőszekrényeket, mosógépeket, televíziókat, illetve bútorokat és más hulladékot is leraktak. Hozzátette: ezeket a kormány és az önkormányzatok egy átfogó programban együtt számolják fel.

Spiegelhalter László (Fidesz-KDNP), Vácrátót polgármestere elmondta: a mintegy hárommillió forintos kormányzati támogatásból kilenc illegális szemétlerakóhelyről szállítanak el több mint 200 köbméternyi hulladékot.

Emellett az önkormányzat vállalta, hogy a közkedvelt illegális szemétlerakóhelyeken vadkamerákat és figyelemfelkeltő táblákat helyeznek ki – közölte a polgármester.

(MTI)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
bencus, elöször a buksitokban legyen rend és tisztaság,akkor a többi megy már magától.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
Akkor lesz itt rend,meg tisztaság,ha ez az aljas fideszes bagázs a történelem hulladék tárolójában végzi.
ómió
Már csak az "hiányozna" az "efftársi boldogsághoz"!
Jozefina
Na ezért kell eltakarítani a fidesz-kdnp-t, hogy tiszta Mo legyen!!!??
kulabombaafityiszre
@durbincs: tegnap, 10:13
Mi van te gyagyás halfarok,a korcsok korcsa vagy,az idióta másik gyagyás,férjeddel(vagy feleségeddel)az ómióval.
bencemacska
És milyen büntetést kap a polgármester, amiért ennyi hulladékot engedett összegyűlni??? A szemetet a szemetek hordták oda!
És ő mit csinált azalatt??? Csak nem utánpótlást???
ómió
@kulabombaafityiszre: Ne merülj túl mélyre a bolsi pöcegödörben, idióta bolsi latrinabúvár, mert, látom, már fuldoklasz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.