Most szólok, mert még a Trump adminisztráció van hivatalban, s ez az adminisztráció tette nyilvánossá a 2019-es ország jelentést. Tehát, ne tessenek majd arra hivatkozni, hogy a Biden-kormányzat rosszindulatú vádaskodása. Tehát a Pompeo vezette külügy figyelt fel arra: – hogy Magyarországon az állam előnyben részesít bizonyos gazdasági szereplőket, – hogy a sajtó 86 százalékát a Liszkay László (név szerint említve) vezette KESMA nevű médiaholding uralja, – hogy a legutóbbi parlamenti választások nem tisztességes körülmények között zajlottak, hogy a TEK bírósági engedély nélküli megfigyelései alkotmányosan megkérdőjelezhetőek.

Forrás: balramagyar.hu
Feltöltő: nemkati
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
A tarajos majd kukorékol erre is valamit. És bekéreti a nagykövetet? Melyiket? Cornsteint már nem, akkor Marc Dillard-ot? Ő ser mondhat mást, mint Pompeo.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.