A lap szerint előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások az ingatlan sorsáról.---- Az épület 1959 óta az SZFE tulajdona, korábban viszont a Keresztyén Ifjúsági Egyesület Nemzeti Szövetségének székháza volt, 1943-ban Ravasz László püspök szentelte fel. ---- A lap szerint „már előrehaladott állapotban vannak a tárgyalások az SZFE kuratóriuma és az egyházvezetés között az ingatlan sorsáról”. Az egyetem kommunikációs vezetése szerint ugyanakkor ez egyelőre még csak szándék a kuratórium részéről.----- Az RTL Klub Híradója a héten arról számolt be, hogy szétszórják az SZFE oktatási helyszíneit a város különböző helyszíneire.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@sgl: Remény szerint még egy évig, aztán jöhet a normalizáció.
RonaGyuri
Ismét egy felettébb jogos kérdés

A tulajdonos és a fenntartó na meg az ő jogaik és kötelezettségeik igencsak érdekes szitukat jelnetnek nap mint nap

Azt, hogy az egyházak időnként jegyesen megengedik, hogy a mi adónkból új illetve felújított épületeket kapjanak, miközben a fenntartásra az államiak többszörösét kapják már megszokott dolog. A minap kaptam a szívemhez mikor megtudhattuk, hogy a 6éve elkészült fradi-stadionra a bekerülés majd 40%-át ráköltenék az adónkból az rendben van, mert az állam építette!!! =))
De ez azért már kezd nagyon sok lenni.
A mi derék ukrán főmigráncsunk a királyi kegyként megkapott SZFE épületei egy részét elajándékozza!!! =))
tudode
Csak nem a tamburmajort stafírozza ki háláBÚ a felcsúti nemzetvezető!
Kookas
@sgl: az a softver egy neres tetűű!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.