Hamarosan új fázisba lép az oltási program, a 60 évnél idősebb krónikus betegek 1 millió 756 ezren vannak. A miniszterelnök szerint egy hétvége alatt be tudnák őket oltani, ha lenne elég vakcina, de nincs. Orbán bejelentette: 2022-től a fiatalok jövedelemadómentességet kapnak 25 éves korukig.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
Mára már laikusok számára is ismert, hogy a kínai vakcina egy régi technológián alapul és hatásideje, a mutációkkal szembeni védőképessége nem tűnik megnyugtatónak. Nem a minielnök feladata - és joga - eldönteni, hogy milyen vakcinát kell használni.
Pálinkás Pál
ezt valaki vezesse le nekem hogy hogyan??? kötelező lesz a kínai vakcina elfogadása???abból "lázadás" lenne...vagy valaki megsúgta neki, ha jön a jó idő lazítani kell, mert az embereket nehéz lesz szabályozni ezzel a marhasággal!!
Sámannus
Az ilyet szurokkall kell leönteni és taluba hempergetni és ki kel baszni az útközepére.
Kurva hazudozó az egész féreg társaság. Ha anyátokat is beoltjátok a kínai szarral akkor pofázzatok szélhámos hazaárulók. Miért vesz az unió több milliárd vakcinát, ha ti eladjátok a sárgáknak meg a muszkáknak.
Jozefina
orbán nyomást gyakorolt a hatóságokra a kínai vakcina hazai elfogadására, ami csak 50 %-os hatékonyságú! Talán ha soron kívül az egész orbán családot beoltanák nyilvánosan, akkor lenne néhány idióta a követői közül, akik "életünket és vérünket" vityáért alávetnék magukat + egy zsák krumpliért!!!
444.hu/2021/01/15/orban-oriasi-nyomast-helyezett-a-magyar-hatosagra-hogy-napokon-belul-engedelyezze-a-kinai-vakcinat
colibri
@Jozefina: Röhögném, ha úgy járnának a kínai vakcinával, mint tavaj a méregdrágán vett lélelegeztető gépekkel, vagy az arcmaszk-gyártó géppel. Az mégjobb lenne, ha nem vállalnák be a 60 éven felüliek a kínai oltást, persze szegény idősek, akik otthonokban élnek, nem tudják magukat megvédeni. Fürrödjön a sok kínai vakciában aki idehozza, vagy megkapják majd a határon túliak ajándékba...
Macskaszem
Lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelytől Orbánék is vakcinát vennének
24.hu/kulfold/2021/01/15/sinopharm-vakcina-lemondas/
gina
Oltasd be magad és a családod , játszadozol a magyarok életével te elmebeteg patkány.??? te döntöd el ki éljen és ki nem?? te mocskos hitler utánzat, életemben senkit nem gyülöltem ennyire mint ezt a zsiros aljas disznót !!
Nessy
@Macskaszem: Most olvastam én is! Úgy hogy ezzel az erővel a szabályok betartásával lehet, hogy hamarabb megúszhatom a fertőzést, mintha legyengített vírust kellene legyőzni.
Macskaszem
@Nessy: Be akartam küldeni a cikket, de nem engedi a rendszer. Pfuuuuj, ezért járok már ritkán ide.
gina
Lemondott annak a kínai gyógyszercégnek az elnöke, amelytől Orbánék is vakcinát vennének. és kijelentette hogy 73 mellékhatása van és életveszélyes, ez az elmebeteg meg minket akar kiirtani, szemét patkány ///
gina
Az orvos arról posztolt kínai Weibón, hogy a Sinopharm oltásának 73 mellékhatása van, így ez a világ legveszélyesebb oltóanyaga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.