Az államtitkár szerint könnyebb egyedül tárgyalni az uniós beszerzésen kívül eső vakcinákról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vitriol
menczer azt hiszi, hogy itt mindenki hülye, és nem tudjuk a titkos beszerzések hátterét. Tiszta sor: a lélegeztetőgépek esetében a túlárazáson meggazdagodott "kereskedők" csoportja mintául szolgál az európán kívüli mutyival megszerezhető kínai vakcináknak. orbánékat az sem érdekli, ha az emberek nem kérnek a kínai oltóanyagból, ők akkor is megveszik, és elraktározzák, mint a gépeket. Ezzel ügyesen kijátszották az EU-t.
silber13
@sgl: Nagy a valószínűsége, hogy nálad az igazság. Ezek midenre képes, aljadék brigantik.
Clavigo
Na vazzzze,,, Még egy barom ,,aki mindenhez ért...
vitriol
@sgl: 11.59 Minden elképzelhető. Egyszer mutatták a TV-ben a Wáberer raktárában plafonig álltak a kicsomagolatlan vírus elleni védőeszközök, jó ég tudja mi volt benne, szíj-ártó büszkélkedett vele.
kissé felnőttem
névvel lakcimmel bevállalod a kővetkezményeket ? ha nem akkor hallgass kalákában ugye nincs felelősség felvállalva ? a falu összes kutyája is csak ugat mit azt egyik sem tudja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.