Az államtitkár szerint könnyebb egyedül tárgyalni az uniós beszerzésen kívül eső vakcinákról.

(Forrás: Index)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vitriol
menczer azt hiszi, hogy itt mindenki hülye, és nem tudjuk a titkos beszerzések hátterét. Tiszta sor: a lélegeztetőgépek esetében a túlárazáson meggazdagodott "kereskedők" csoportja mintául szolgál az európán kívüli mutyival megszerezhető kínai vakcináknak. orbánékat az sem érdekli, ha az emberek nem kérnek a kínai oltóanyagból, ők akkor is megveszik, és elraktározzák, mint a gépeket. Ezzel ügyesen kijátszották az EU-t.
sgl
@vitriol: szerinted megvették a gépeket és elraktározták?
Senki szavahihető ember nem látta őket, lehet csak számla van gép nincs.
silber13
@sgl: Nagy a valószínűsége, hogy nálad az igazság. Ezek midenre képes, aljadék brigantik.
sgl
@silber13: az a baj, hogy arra is képesek amit fel sem merünk tételezni!
Hazaáruló, esküszegő rohadék csürhe!
Clavigo
Na vazzzze,,, Még egy barom ,,aki mindenhez ért...
sgl
Erre van mi a qrva a nyátok, éjjel megint kiloptak 11 mrd-ot:
" ...Az összesen megmozgatott 11,8 milliárd forintból a legtöbbet a Rogán Antal irányítása alá tartozó Nemzeti Koncessziós Iroda kapott 4,1 milliárd forintot az alapkiadások fedezésére (személyi, dologi kiadások stb.). Jelentős forráshoz jutott a Pénzügyminisztérium is, 3 milliárd forintot kapott az egészségipari vállaltok versenyképességének javítására.

649 plusz 495 millió forint került átcsoportosításra a gyógyító-megelőző ellátás intézetei részére, a Nemzeti Sportközpontok pedig 310 milliót kapott.
...
Az Egészséges Budapest Program előirányzatról elvont 1,1 milliárd forint gyakorlatilag teljes egészében az MH Egészségügyi Központ dologi kiadásait fedezi a határozat értelmében.
Közel negyed-negyedmilliárdot kapott a Külgazdasági és Külügyminisztérium központi igazgatása, a kulturális, civil és nonprofit szervezetek, valamint a Klebelsberg Központ, valamint a közgyűjtemények beruházásokra. "

Rogánnak bírói végzése van BŰNÖZŐ!
vitriol
@sgl: 11.59 Minden elképzelhető. Egyszer mutatták a TV-ben a Wáberer raktárában plafonig álltak a kicsomagolatlan vírus elleni védőeszközök, jó ég tudja mi volt benne, szíj-ártó büszkélkedett vele.
kissé felnőttem
névvel lakcimmel bevállalod a kővetkezményeket ? ha nem akkor hallgass kalákában ugye nincs felelősség felvállalva ? a falu összes kutyája is csak ugat mit azt egyik sem tudja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok