Súlyos közlekedési baleset történt pénteken reggel a Nyugati elkerülő úton Pécsett.

Eddig tisztázatlan okból és körülmények között összeütközött két személygépkocsi pénteken 7 óra 30 perc körül Pécsett, a Nyugati Ipari úton

- írja a police.hu.

Az elsődleges adatok alapján a baleset során az egyik autó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, továbbá egy személy megsérült. A helyszínelés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben.

A Pécsma és a Bama.hu azt írja, a Mohácsi Rendőrkapitányság vezetője a halálos áldozat, aki szolgálati Skodájával ütközött egy BMW-vel.

A Bama.hu hozzáteszi, a lap információja szerin az alezredes éppen munkahelye felé tartott szolgálati autójával, amikor a baleset történt.

Szomorú aktualitás, hogy dr. Páter Attilát épp egy esztendővel ezelőtt nevezték ki Mohács rendőrkapitányává

– áll a Mohácsi Újság.hu cikkében.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

A rendőrség nem sokkal később egy újabb közleményt is kiadott. Ebben az áll, egy kamion és egy személygépkocsi ütközött össze a 445-ös számú út 3-as kilométerénél, Kecskemét térségében 8 óra 50 perc körül. A baleset következtében az autó sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszínelés idejére a rendőrök lezárták az elkerülőt, és a forgalmat leterelik a 441-es számú út kereszteződésében, valamint a Hunyadi városi lehajtónál.

Frissítés: A hatóság délután megerősítette a halálhírt.

A rendőr alezredes halálának okát a rendőrség hivatalos oldala nem nevezte meg. Azt írják:

Életének 47. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt dr. Páter Attila rendőr alezredes, a Mohácsi Rendőrkapitányság megbízott vezetője. Az alezredes 2020. január 16-ától látta el Mohácson a kapitányságvezetői feladatokat, előtte 16 éven át vezette a Pécsi Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályát. Páter Attila 27 éven át szolgálta hazáját a magyar rendőrségnél. A testület teljes állománya osztozik a család fájdalmában.

Forrás: Pécsma, Bama, 24.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
Egyéb tragikus esetekben ha tudható minden körülmény,itt mindebből miért nem tanulhat aki még él?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.