Renner Erika és ügyvédje csak véletlenül tudta meg, hogy még mindig nem ért véget a 2013 óta zajló ügy.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ha van valami, amiben világszínvonalon teljesítesz, Polt főügyész, ha van valami, ami miatt az elvtársaid magabiztosan törölhetik belénk a lábukat mindenféle következmény nélkül, az a te szervilis, szakmaiatlan, erkölcstelen lényed és ügyködésed. De nyugodj meg, hogy nem vagyunk annyira hülyék mind, mint amennyire hülyének néztek: ahogy a magyar futball teljesítményét nem stadionokban mérik, úgy az ügyészség munkáját sem a felújított ügyészségi épületek száma határozza meg. A minősítést nem neked kell kiállítanod magadról, ne vergődj! Majd megteszik azok, akiket naponta leköptél. Akkor majd végre nem te döntöd el, hogy válaszolsz a kérdésekre, vagy sem. Remélem, hogy megérem és végignézhetem. cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_727/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/polt.jpg
Hát öcsém, a rinocérosz sírva fakad, amikor az elszabotálásügyi pártkáder pofádat meglátja. Igen, amennyiben az orosz, azeri, Fülöp-szigeteki, török, kazah, fehérorosz vagy üzbég ügyészség teljesítménye a mérce, akkor valóban világszínvonalon nyomod. Ha a mérce az elkent, elsumákolt ügyek és a szabadlábon urizáló Rogánok és Farkas Flóriánok száma, akkor tényleg minden okod megvan arra, hogy megveregesd a saját válladat. Hát tényleg megcsókolhatod a seggét annak a világszínvonalú magyar kőművesnek, aki olyan remek plafont rittyentett az ügyészség épületébe, ami nem omlott a fejedre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.