Szíjjártó szerint azért, mert nyugatról lassan érkeznek az oltóanyagok.

(Forrás: 168 óra)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ha az Unió közösen veszi meg a vakcinát és azt szétosztják népesség arányosan, akkor a maffián nem folyik át a pénz.
Ez nyilván a tolvajoknak nem felel meg. Bezzeg ha a fürkészők szabadon elkölthető kerettel indulnak tárgyalni, akkor ugye ott bármi előfordulhat. Lásd még a 300 milliárdért vett (???) lélegeztető gépek máig át nem látható pénzügye...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Nessy: Úgy akarják a 60+ krónikus betegeknek beadni, hogy nincs is tesztelve erre a korosztályra. Az állitólag már beoltott 1 millió 18-59 év közötti volt ( hiszem, ha látom!!! -sem a kinai, sem a magyar kormány nem hires arról , hogy igazat mondanak). Maga a gyártó sem tudja, nem ismeri az idősekre, és krónikus betegekre gyakorolt hatását. Ennek fényében- egy dolog biztos, orbán tömeggyilkosságra készül a saját &Co zsebe érdekében.Toporzék "különleges" kormányzati felhatalmazást kapott ezen vakcinák beszerzéésére. Pénteken orbán politikai!!! nyomást gyakorolt az OGYÉI-re, amikor azt mondta, hogy nagyon sürgősen meg kell hozni az engedélyező döntést.
Nessy
@kereső: Ahol tesztelték nagyon sok mellékhatásra hívták fel a figyelmet. Nem ok nélkül mondtak le vezetők! Vigye a balhét más! Csak az a gond, hogy itt sem fogják megmondani, milyen vakcina lesz a fecskendőbe, amivel oltanak. Pénzért a saját mamájukat is eladják!
Eladott Ország
@simmering73: tegnap 18:16 ♦ Kevesebb nyugdíjast kell fizetni.
kokopelli
@Eladott Ország: ...és az utóhatása, "slicc szemek",mint a kínaiaknál!?
Béla333
Intenzíven szervezik az üzletet: már biztos megadták az offshore paradicsomban levő bank számlaszámát az eladóknak!
A Fürkészők ebben nagyon otthon vannak...
kereső
@Béla333: Lehet, hogy ezért mondott le a cég vezér és felügyelő bizottság elnöke, mert kiderült a korrumpálás? Kinában sem szeretik a állami korrupció konkurenciáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.