Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, új helyszíneken kezdődik majd meg a következő félév az Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE), illetve az eddigi épületeket eladja a jelenlegi kuratórium. Ítt vannak az új elnevezések.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
bezzeg divat diktátorékhoz 15 milliárd no komment most ez a leg fontosabb ,szinművészeti meg bedarálva
nezelodo
Ja kérem, a Bosszúállás Kormánya alapos munkát végez a hatalmával visszaélve, ott ahol az illiberáliis elveknek nem terem babér, vagy elvesztette politikai erejét, ahogy a fővárosban és több fontos településen. A kistelepüléseken pedig tartják magukat a Kádár rendszer egykori helytartói vagy azok leszármazottjai, immár illiberális eszmét vallva, "hithű keresztény" fideszesként. Megható dolog ám a templomokban parádézni azoknak, akik egykor eldózerólták volna Isten Házát, ha lett volna hozzá merszük és eszközük.
Shikari
Ideje volt már rendezni a kis divatbuzi ripacsok sorsát. Csak így tovább Fidesz. Nem szabad engedni az idegen szívű magukfajták vélemény terrorját!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
nezelodo
@csak úgy...: január 15., 20:24. Tetszik, hogy a neve azonos egy betiltott a gerinctelenek, (mollusca) faj irtására szolgáló csigaölö szerrel... Piszkosul eltalálta a szarva közt a tőgyét a névválasztással. Kérdés az, ő választotta-e, vagy róla nevezték el az amúgy az embereknél terméketlenséget okozó szert?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.