Ahogy arról már korábban mi is beszámoltunk, új helyszíneken kezdődik majd meg a következő félév az Színház- és Filmművészeti Egyetemen (SZFE), illetve az eddigi épületeket eladja a jelenlegi kuratórium. Ítt vannak az új elnevezések.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
kommunizmust vázoló kultúr hadjárat ezzel vonul be a magyar nép történelmébe
Nessy
@kissé felnőttem: És mindezt a fatornyos hazájában lehet, hogy nem sokra becsült idióta csinálja, aki elég intenzíven tudta O.V. talpát nyalni! Márpedig a Színművészetit le kell rombolni, földdel egyenlővé tenni, a helyét sóval bevetni!
A kultúrát népnemzetijobboldalikereszténnyé alakítani. Jöhetnek a népszínművek. Ahova Vidnyánszky beteszi a lábát, ott mindent tönkretesz.
kissé felnőttem
bezzeg divat diktátorékhoz 15 milliárd no komment most ez a leg fontosabb ,szinművészeti meg bedarálva
nezelodo
Ja kérem, a Bosszúállás Kormánya alapos munkát végez a hatalmával visszaélve, ott ahol az illiberáliis elveknek nem terem babér, vagy elvesztette politikai erejét, ahogy a fővárosban és több fontos településen. A kistelepüléseken pedig tartják magukat a Kádár rendszer egykori helytartói vagy azok leszármazottjai, immár illiberális eszmét vallva, "hithű keresztény" fideszesként. Megható dolog ám a templomokban parádézni azoknak, akik egykor eldózerólták volna Isten Házát, ha lett volna hozzá merszük és eszközük.
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy szellemi torzszülött..
nezelodo
@csak úgy...: január 15., 20:24. Tetszik, hogy a neve azonos egy betiltott a gerinctelenek, (mollusca) faj irtására szolgáló csigaölö szerrel... Piszkosul eltalálta a szarva közt a tőgyét a névválasztással. Kérdés az, ő választotta-e, vagy róla nevezték el az amúgy az embereknél terméketlenséget okozó szert?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.